Mikostatin sürecim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ırmak34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ırmak34

Forum Sakini
Günaydın Herkese,
Kuşlarımın kusma hareketi ve dışkı belirtilerinden ötürü dün mikostatin ilacı kullanmaya başladım. @Atilla Algansoy hocamın tavsiye ettiği ilaçları bulamadığım için ilk 3 günlük mikostatin (tam dolu suya 7 damla sadece ilaçlı su) kürü yapmaya karar verdim diğer ilaçları bulana kadar. Fakat kuşlarımdan biri Lilanın dışkılarında değişiklik oluştu. Mikostatinden ötürü olabilir mi? Mavi kuşum haşmetin pazar günü ağzından kur hareketi yapmadan ağzından yem saçtığına da şahit olmuştum. Streamable Video kuşlarımın videosu

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 23
  • image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 23
Dışkılar kötü formlu değil. Bir miktar boyaması var ancak takviyelerin toparlamasını beklediğimiz türden. Solda ki yeşil dışkı yapan kuşu ayırıp taze kekik, brokoli yoksa son çare bir dilim elma vermeniz mümkün mü? (kekik içerikli bir üründe iş görür)
Dışkı şeklen değişirse farklı bir öneride bulunacağım.

Oyla 0
dışkıdaki yeşil boyama karaciğer kaynaklı, hafif bir enfeksiyon ya da geçici bir durum olabilir. doğanay hoca öneride bulunmuş zaten

mikostatin sindirim kanalında emilmeden atıldığı için karaciğeri olumsuz etkilemesi beklenmez

Oyla 0
Tekrardan yardim ettiginiz icin cok tesekkur ederim kusura bakmayin gec cevap verebildim ikisini su an ayirdim. Ikisinde de mikostatine devam ediyorum. Maalesef taze kekik bulamadigim icin yarin aramayi planliyorum. Peki yesil diski yapan kusuma mikostatine devam edeyim mi hocalarim?

Oyla 0
Dışkılar kötü formlu değil. Bir miktar boyaması var ancak takviyelerin toparlamasını beklediğimiz türden. Solda ki yeşil dışkı yapan kuşu ayırıp taze kekik, brokoli yoksa son çare bir dilim elma vermeniz mümkün mü? (kekik içerikli bir üründe iş görür)
Dışkı şeklen değişirse farklı bir öneride bulunacağım.
Tabii ki yarin direkt alip verecegim. Mikostatin seruvenimi yarin gece 00:00 da sonlandirmayi planliyorum sizce yeterli mi bu ilac sureci yoksa uzatayim mi? Simdi bi yola basladim ikisinde de tedavisini devam ettirip bitanesinde sonlandirmak istemiyorum. Yanlis mi yaparim bilmiyorum ama eger yanlis dusunuyorsam lutfen uyarida bulunun

Son düzenleme:
Oyla 0
Tekrardan günaydın herkese
Mikostatin tedavisinde 3. Günüm
Yavrularımın dışkıları

Ekli dosyalar

• 1C5A079D-B16C-4397-81B1-3C70196A5141.jpeg
    1C5A079D-B16C-4397-81B1-3C70196A5141.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
  • C556FBF5-0539-40C0-8CB2-53176DA1C7F8.jpeg
    C556FBF5-0539-40C0-8CB2-53176DA1C7F8.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 13
  • 3A84CAFF-39A1-4364-B469-2EF084D3F185.jpeg
    3A84CAFF-39A1-4364-B469-2EF084D3F185.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 13
Oyla 0
Leke bırakmayan kuşta herhangi bir sağlık sorunu yok ancak leke bırakan tüy ya da hafif üşütme kaynaklı leke yapıyor olabilir. Stres durumu da bu tarz ufak lekelemeye sebep olur. Genel hal ve durumları iyi ise ilaç kullanımı bittiğinde ek bir ürün kullanmayınız. Takviyelerle toparlamalarını sağlayın

Oyla 0
Leke bırakmayan kuşta herhangi bir sağlık sorunu yok ancak leke bırakan tüy ya da hafif üşütme kaynaklı leke yapıyor olabilir. Stres durumu da bu tarz ufak lekelemeye sebep olur. Genel hal ve durumları iyi ise ilaç kullanımı bittiğinde ek bir ürün kullanmayınız. Takviyelerle toparlamalarını sağlayın
tamam çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım Doğanay Bey. :m9:

Oyla 0
Geri