Mineral blok kullanılmalıdır. Gaga taşlarının pek faydası yoktur. Kafeste bir mineral blok bir tane de kalamar kemiği bulunsun yeterlidir. Gaga taşları gereksiz. Çoğu kuş da tüketmiyor zaten.Sizce hangisi kullanılmalı ve piyasa fiyatlarından bahsedermisiniz.
Mineral blok bence de. Kaan'a katılıyorum genelde mineral blok en fazla 6-7 TL kalamar kemiği de taş çatlasın 10 TL civarı ama internetten bilinmeyen sitelerden almayın. Alçı vb. ürünlerle kalamar kemiği çok kolay yapılabilir.Sizce hangisi kullanılmalı ve piyasa fiyatlarından bahsedermisiniz.
Ben kuş kumu kullanıyorum abi ama bazıları mineral blok kuş kumundan farklı amacı var diyor?Gaga taşı, mineral bloklar ve kalamar kemiğinin üçü de olabilir. Eğer kuş kumu kullanıyorsanız mineral bloklara gerek olmayacaktır.
Ben hepsini kullanmaya basladim kaan omurtak sorun olur mu?Mineral blok kullanılmalıdır. Gaga taşlarının pek faydası yoktur. Kafeste bir mineral blok bir tane de kalamar kemiği bulunsun yeterlidir. Gaga taşları gereksiz. Çoğu kuş da tüketmiyor zaten.
TesekkurlerSorun olmaz mubis10