Merhaba peki kum sürekli kalmalı mı kafesinde yoksa belli günlerde mi koyulmalıMineral blok dedikleri yapıştırılmış kuş kumundan başka birşey değil. Ben önermiyorum. Onun yerine kaliteli bir kum kullanırsanız daha iyi olur. Marka olarak vitakraftın grit kumu iyi...
Ekli dosyayı görüntüle 22036
Merhaba peki kum sürekli kalmalı mı kafesinde yoksa belli günlerde mi koyulmalı
teşekkür ederimMineral blok dedikleri yapıştırılmış kuş kumundan başka birşey değil. Ben önermiyorum. Onun yerine kaliteli bir kum kullanırsanız daha iyi olur. Marka olarak vitakraftın grit kumu iyi...
Ekli dosyayı görüntüle 22036
beaks in bloğunu aldım , kumu ile benzer. Beaks Kuş Mineral Bloğu 4,5X2,5 Cm ondan da alayım olmadıKum bana göre oldukça gerekli ve daima olması gerekiyor. Alelade bir marka değil belki ancak bilinen versele laga, vitesand, beak, witte molen gibi markaların grit kumları uygun olur. Mineral blokların klasik olanları değil de, clay olarak satılan -clay block, pick blok- gibi ürünler daha kullanışlıdır.
juenpette den hem beaks hem iyotlu sipariş verdim. kum quick mevcut ve ayrı kapta. her şey oğlum içinKum mutlaka ayrı bir kapta verilebilecek şekilde almanızı öneririm. Kuşlar kumdan seçerek tüketirler. İyotlu gaga taşı yerine himalaya tuz kayası alınabilir. Petmarketburada da olması lazım. Juenpette var mı bilmiyorum.
Evinize yakın himalaya türü lamba ve tuzcu vs varsa oradan da alabilirsiniz. Daha ucuza gelecektir. 1-2 tl gibi. Ceviz büyüklüğü kadar alsanız yeterli olur.
himalaya tuz kayası, himalaya lambaKum mutlaka ayrı bir kapta verilebilecek şekilde almanızı öneririm. Kuşlar kumdan seçerek tüketirler. İyotlu gaga taşı yerine himalaya tuz kayası alınabilir. Petmarketburada da olması lazım. Juenpette var mı bilmiyorum.
Evinize yakın himalaya türü lamba ve tuzcu vs varsa oradan da alabilirsiniz. Daha ucuza gelecektir. 1-2 tl gibi. Ceviz büyüklüğü kadar alsanız yeterli olur.