GülşahKandemir
Forum Sakini
Ekli dosyayı görüntüle 6854Arkadaşlar az önce bir tanıdığımız kuşunu bir haftalığına bize emanet etti. Bu kuşun kilosunun fazla olduğunu düşünüyorum ben. Sadece uçurmakla geçebilir mi bu ?
yok hayır. bu kuş şimdi geldi. Diğer kuşlarım için sormuştum o konuyuEvet yağlanmış gibi görünüyor. 50 gramdan fazla olan kuş bumuydu?
yok hayır. bu kuş şimdi geldi. Diğer kuşlarım için sormuştum o konuyu
ya bu hayvana nolmuş böyle. 64 gram ne ya? hayvanı elime alıp uçurmayı denedim uçamadı. Kfaesi görseniz taşıma kafesi gibi kafeste sadece yem su ve tünek var bir tane başka bişey yok. Ben hangi biriyle ilgileniyim anlamıyorum. Çok yük biniyo üstüme. Bu insanlar sözde biz müslümanız diye geçiniyor. Çok komik ya. Evine 1.000 tllik kedi al ama o hayvana çöpmüş gibi davran. Ne biçim insan bunlar?Güvercin olmuş bu
Çok sevimli ama maalesef aşırı yağlanmış göğüs kısmı. İnanılmaz zor bunu eritmek. Bir ara başıma geldi bu tip bir dişim vardı. 1 yıl hususi her gün uğraştım ama ı ıh. Sonra salmadan bir eş seçti ve kuluçka geçirdi. Bebeklerine çok iyi baktı şükür. Zamanla azaldı bu süreçte ama tamamen sıfırlayamadık.