Misafir muhabbet kuşu

GülşahKandemir

Forum Sakini
WhatsApp Image 2020-08-18 at 9.22.22 PM.jpegArkadaşlar az önce bir tanıdığımız kuşunu bir haftalığına bize emanet etti. Bu kuşun kilosunun fazla olduğunu düşünüyorum ben. Sadece uçurmakla geçebilir mi bu ?

Güvercin olmuş bu :D
Çok sevimli ama maalesef aşırı yağlanmış göğüs kısmı. İnanılmaz zor bunu eritmek. Bir ara başıma geldi bu tip bir dişim vardı. 1 yıl hususi her gün uğraştım ama ı ıh. Sonra salmadan bir eş seçti ve kuluçka geçirdi. Bebeklerine çok iyi baktı şükür. Zamanla azaldı bu süreçte ama tamamen sıfırlayamadık.

Oyla 0
Güvercin olmuş bu :D
Çok sevimli ama maalesef aşırı yağlanmış göğüs kısmı. İnanılmaz zor bunu eritmek. Bir ara başıma geldi bu tip bir dişim vardı. 1 yıl hususi her gün uğraştım ama ı ıh. Sonra salmadan bir eş seçti ve kuluçka geçirdi. Bebeklerine çok iyi baktı şükür. Zamanla azaldı bu süreçte ama tamamen sıfırlayamadık.
ya bu hayvana nolmuş böyle. 64 gram ne ya? hayvanı elime alıp uçurmayı denedim uçamadı. Kfaesi görseniz taşıma kafesi gibi kafeste sadece yem su ve tünek var bir tane başka bişey yok. Ben hangi biriyle ilgileniyim anlamıyorum. Çok yük biniyo üstüme. Bu insanlar sözde biz müslümanız diye geçiniyor. Çok komik ya. Evine 1.000 tllik kedi al ama o hayvana çöpmüş gibi davran. Ne biçim insan bunlar?

Oyla 0
Geri