Mısır Gevreği

GüzelKuş

Veteran
Bugün 55 kg olduğumu öğrenince tekrar diyete başladım. Aldığım tam tahıllı diyet gevreğinde yulaf benzeri tahıllar var onlardan yiyebilir mi kuşlar ? Verenlerin olduğunu gördüm de sormak istedim.

Bugün 55 kg olduğumu öğrenince tekrar diyete başladım. Aldığım tam tahıllı diyet gevreğinde yulaf benzeri tahıllar var onlardan yiyebilir mi kuşlar ? Verenlerin olduğunu gördüm de sormak istedim.
Bu tarz ürünlerde insana yönelik tok tutucu lif kaynakları olabiliyor yada günlük yetecek miktarda şeker. Bu katkılardan dokayı verilirmi verilmezmi şüpheliyim. Ama bence vermesen daha iyi olur Şimal'cim.

Oyla 0
Bu tarz ürünlerde insana yönelik tok tutucu lif kaynakları olabiliyor yada günlük yetecek miktarda şeker. Bu katkılardan dokayı verilirmi verilmezmi şüpheliyim. Ama bence vermesen daha iyi olur Şimal'cim.
Anladım teşekkür ederim o zaman vermeyeyim katkılı mı katkısız mı emin değilim.

Oyla 0
Tam yulaf (%30) ,buğday gevreği (%28) [buğday ,şeker ,tuz ,arpa mal ekstresi ,emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri)] ,üzüm (%18,6) ,mısır gevreği (mısır ,şeker ,tuz ,dekstroz ,kısmen invert kahverengi şeker şurubu ,emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri) ,asitlik düzenleyici (trisodyum fosfat) ,tropikal meyve karışımı (%9,6) [muz dilimleri (kurutulmuş muz ,hindistan cevizi yağı ,şeker) ,papaya (papaya ,şeker ,asitlik düzenleyici (sitrik asit) antioksidan (kükürt dioksit) ,hindistan cevizi ,fındık (%1,8)

Bence vermemen daha iyi olur :)

Oyla 0
Geri