Yulaf tohumu veriliyor galiba ama ezmesi verilmiyor diye biliyorum.Bugün 55 kg olduğumu öğrenince tekrar diyete başladım. Aldığım tam tahıllı diyet gevreğinde yulaf benzeri tahıllar var onlardan yiyebilir mi kuşlar ? Verenlerin olduğunu gördüm de sormak istedim.
Bu tarz ürünlerde insana yönelik tok tutucu lif kaynakları olabiliyor yada günlük yetecek miktarda şeker. Bu katkılardan dokayı verilirmi verilmezmi şüpheliyim. Ama bence vermesen daha iyi olur Şimal'cim.Bugün 55 kg olduğumu öğrenince tekrar diyete başladım. Aldığım tam tahıllı diyet gevreğinde yulaf benzeri tahıllar var onlardan yiyebilir mi kuşlar ? Verenlerin olduğunu gördüm de sormak istedim.
Anladım teşekkür ederim o zaman vermeyeyim katkılı mı katkısız mı emin değilim.Bu tarz ürünlerde insana yönelik tok tutucu lif kaynakları olabiliyor yada günlük yetecek miktarda şeker. Bu katkılardan dokayı verilirmi verilmezmi şüpheliyim. Ama bence vermesen daha iyi olur Şimal'cim.
Nestle Müsli Tropikal Meyveli 350 GKatkısız doğal ürünlerin tırtıklanmasına müsade edilebilir kontrol dahilinde
Anladım teşekkür ederim.Yulaf tohumu veriliyor galiba ama ezmesi verilmiyor diye biliyorum.