Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kuşunuz erkek ve henüz kızgınlık evresinde değil. Baskın parçalı mutasyonu. Parçalı kuşlarla ben genelde düz, tek renk kuşların eşlenmesi gerektiğini düşünüyorum ya da kendisi gibi parçalı bir kuşla eşleyebilirim. Kuşunuz birde mat bir renge sahip olduğu için parlak renkte dişiler seçmek daha iyi olacaktır. Örneğin:
Siyah bilezik 19 yılı bileziği. Büyük ihtimalle son ayları takılmış çünkü en fazla 4-5 aylık gibi görünüyor. Tüm detayları yazarsanız arkadaşımızın dediği gibi üreticisini öğrenebilirsiniz.
Kuş benim degil bir tanidigimin. Kuş tek basina sıkılmasin diye eş almak istiyormus o yuzden cinsiyetini merak ediyordu, ben kuş baktigim icin bana bu fotografi yollamisti ben erkek oldugunu dusunmustum ama emin olmak icin buraya atmistim. Ilgilendiginiz icin tesekkurler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.