Teşekkürler... Bunlarda üreme olmazmı yazın üretim düşünüyorum.. Ozamana kadar olabilirmi kuşu değiştirmelimiyim...Öncelikle kahverengi cere dönüşümü ille yetişkin kuşta olur diye bir durum yok. 3 aylık bir kuşta bile bu dönüşüm olabilir. Lakin cerenin renk durumu pürüz durumu gibi farklılıklar sökonusu olabilir.
Dişi olduğu kesin. Büyük olasılıkla da yetişkin bir kuş ( diğer arkadaşlarsa yorum yapacaktır ) Eşleme yanlış yani anlayacağınız...
Teşekkürler...2 yavru alıp, büyüsünler çiftleşsinler durumu istiyorsanız. Arkadaş olma ihtimallerini minimize etmek için ayrı kafeslerde en az ilk tyülerini atlatana kadar birbirlerini görür vaziyette bakabilirsiniz... 6-7 aylık olduklarında kafesleri birleştirirsiniz...
Evet benimde bildigime göre dişi olabilir... En iyisi beklemek ben üretim için beslemiyorum... Zamanla belli olur herşey diye düşünüyoeum..Dişinin ortama alışması her zaman daha uzun sürer. Erkek kuş ise ufak bir endişem var dişi olabilir yönünde. Burun deliğinde beyaz halka var birazcık.