Merhaba arkadaslar. Ben rüya araniza yeni katildim. 2 gün once 6 aylik oldugu soylenen lutino cinsi bir sultan papagani satin aldim. Ilk gun beni cok zorladi yem yemedi cok uzuldum ertesi gun tam bir oburikse donustu. Ilk gun cok olmakla beraber bugun biraz daha azaldi ama ciglik tarzi bir otus yapiyor ara ara. Sebebi nedir anlayamadim. Bazen tuneginde hizli hizli saga sola kosturuyor. Asagidaki tunegine iniyor tekrar yukari cikiyor baya telasli gorunuyor o anlarda. Onun disinda sık sık kafesinin basina gidip sakin tonlarda konusuyorum seviyorum beni can kulagiyla dinliyor. Hatta severken basimi asagi dogru hareket ettirerek seviyordum bebek sever gibi kapmis bugun bana ciklerken kafasini asagi dogru hareket ettiriyor. kendimize, ele nasil alistirabilirim. Kendini nasil sevdirir bize? Ve kafesinin kapagini acsam diyorum cani isterse ciksin belki gelir bize sonra acikirsa kafesine geri girer diyorum ama emin olamadim. Fikir ve tavsiyelerinize acigim. Satin aldigim beyfendi ocak 15 gibi kanatlarinin 3 tuyunu elektrik bandiyla bantlamami yaklasik 10 gun o sekilde salmami istedi bize alismasi icin ama sizler ne dersiniz? Biraz uzun oldu ama simdiden herkese tesekkurler