Muhabbet kuşları ile tren yolculuğu

GülşahM.

Forum Sakini
Şehir dışındayım annem ile birlikte mobilden bilet aldık hiç evcil hayvan bilgisi yoktu sanırsam yan koltuktan da bilet almak gerekiyormuş ama hiç bir şey anlamadım zaten kurallardan oldum olası anlamam ben. Muhabbet kuşları ile daha önce hızlı trene binen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Şehir dışındayım annem ile birlikte mobilden bilet aldık hiç evcil hayvan bilgisi yoktu sanırsam yan koltuktan da bilet almak gerekiyormuş ama hiç bir şey anlamadım zaten kurallardan oldum olası anlamam ben. Muhabbet kuşları ile daha önce hızlı trene binen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Kuşlara bilet almanız gerekmez diye düşünüyorum emin olmamakla birlikte. Taşıma kafesinde kucağınızda bile götürürsünüz problem olmayacaktır.
Kimlikleri bileziktir ve çoğu kuşta yok maalesef

Kuşlar için kimlik gerekmiyor fakat evcil hayvan bileti almanız gerekiyor, bilet alırken tam/öğrenci vs kısmının en altında evcil hayvan yazar ordan seçmelisiniz. Ben birkaç kez seyehat ettim biletsiz almıyorlar, hatta uygulama hata verdiği için evcil hayvan bileti alamadık normal bilet aldım kuşlarıma ona bile zor izin verdiler

Kuşlar için kimlik gerekmiyor fakat evcil hayvan bileti almanız gerekiyor, bilet alırken tam/öğrenci vs kısmının en altında evcil hayvan yazar ordan seçmelisiniz. Ben birkaç kez seyehat ettim biletsiz almıyorlar, hatta uygulama hata verdiği için evcil hayvan bileti alamadık normal bilet aldım kuşlarıma ona bile zor izin verdiler
Normal insan bileti resmen evet aldım bi de yan koltuk olması gerekiyormuş çok saçma yahu annemin yanında oturduğum koltuğu iptal edip karşı taraftaki 2 koltuğu kuşla kendime aldım peki veterinerden bir yazı gerekiyor mu gelirken rica etmiştim whatsapp dan sağlıklarını dair bi yazı yazdılar ama 31 ocak tarihli inşallah bu pazartesi de geçerlidir ama almaları lazım kuş yolculuğu için bin TL verdim resmen

Tcdd nin mobilinde evcil hayvan seçeneği yoktu işte tanıdık vasıtasıyla evcil hayvan tarifesi actirdim 2 boş koltuk gerekiyor haberiniz olsun otobüste nasıl bilmiyorum ama tren öyle yan yana 2 koltuk kuş ve kendiniz için

Mobilde var, belki telefonunuzdan kaynaklı olabilir bakın ben de mobil uygulamadan alıyorum en altta evcil hayvan.

Ekli dosyalar

• IMG_3431.png
    IMG_3431.png
    138 KB · Görüntüleme: 4
Üstelik kuşumuz için aldığımız bileti başkasına satıp kucağımızda götürmemizi dahi istiyorlar. Parasını verdiğimiz koltuğu bile kullanamıyoruz. Çocuklar ücretsiz olduğu halde evcil hayvan için bilet satılmasını hiç doğru bulmuyorum ama ülkemizde pek çok şey gibi bu konuda da eksiklikler var

Üstelik kuşumuz için aldığımız bileti başkasına satıp kucağımızda götürmemizi dahi istiyorlar. Parasını verdiğimiz koltuğu bile kullanamıyoruz. Çocuklar ücretsiz olduğu halde evcil hayvan için bilet satılmasını hiç doğru bulmuyorum ama ülkemizde pek çok şey gibi bu konuda da eksiklikler var
Böyle bi şey olsa kavga çıkarırım sanırım çünkü zaten kafam yerinde değil yas sürecindeyim

Ben böyle bi şey yaşamadım güzel güzel geldik kimlik vs de hiç bir şey istemediler sadece bilet parasının insan ücreti kadar olması tuhaftı

Geri