Muhabbet KUŞLARIM NE zaman çiftleşir

mavisboncuk06

iyikus.com Üyesi
Herkese Selamlar

1.5 hafta önce sizlere kuşlarımın gelişimini aktarmıştım , yuva hazırlıkları bitti
Dişi kuş erkek kuş sürekli yuvayla ilgileniyorlar ama hiç çiftleşme felan görmedim dişi anca yuvada kur sesi çıkarıyor eşleşme ne zman olur

3 günde 1 düzenli mamada veriyorum havuç kırmızı pancar yumurta sebzeleri suyunu sıkıp veriyorum

Son düzenleme:
Eş tutma ve yuva hazırlıklarından sonra daha önce de belirttiğimiz gibi; sadece zamana bırakmak gerekiyor. Beslenme desteğide sunuyorsanız yapacak ekstra birşey kalmıyor.

Hergün günün en iyi ışık alan ve enerjilerinin en iyi olduğu zamanlarda muhabbet kuşu sesi dinletebilirsiniz 1-2 saat kadar.

Oyla 0
Aynı durumu bende yaşadım aylarca yuvaya girip çıkmalar vardı yumurta gelmeyince ayırma yöntemini gerektirdim kafese tamamla çiftleşme gerçekleşmişti.

Oyla 0
Merhaba, kuşlarınızla alakalı her soru, sorun cevaplayalım kategorisine açılması zorunludur.
Diğer kategorilerin görevi bilgi makalelerini barındırmak.
Süreç kısa ya da uzun sürebilir. Şu gün çiftleşirler diyemeyiz çünkü erkek ve dişi kuş kendilerini hazırlıyorlar bu süreçte. Hazır olduğunu ve yavru yetiştirebileceği güven bir yerin olduğuna emin olduğunda çiftleşecektir.

Oyla 0
Geri