Ayağının morluk ve şişlikleri geçtiyse güzel. Oyuncakları çıkarın bir süre daha kafesten salmayın tamamen geçmesini bekleyin tünek vs. suluğnunu alçak yerlere koyun Teramiycn Voltargen gibi ilaçlar iyi geliyor diye biliyorum. Ama ginede konuda bilgili olan kişiler baksın.Arkadaşlar kuşumun ayağı incilmişti, morluk şişlikleri geçti. Fakat hala ayağını kullanmakta çok güçlük çekiyor. Sizce ne yapabilirim?
voltaren bunu da önerdiler. Ne dersiniz?Eczaneden reparil jel alın. Günde 2 kez sürün.
Sürece yaymalısınız biraz. Az uçurmalısınız şu sıralar. Bahsedilen ürünler değerlendirilebilir.Arkadaşlar benim de kuşum kafasını çarptı sert çarptı ne yapmam lazım
Voltaren de olur farketmez...voltaren bunu da önerdiler. Ne dersiniz?
Voltaren kremi az önce aldım eczaneden. Nasıl kullanmam gerek? Ayaklarına mı yoksa karın kısmına doğru bacağına mı sürmeliyim? yakınımda 12Km boyunca veteriner olmadığı için aldığım pet shopa sordum düzelir sürme dedi ama aldım yine de. Günde 2 defa mı süreyim?Voltaren de olur farketmez...
Ayaklarına günde 2 kez sürün.Voltaren kremi az önce aldım eczaneden. Nasıl kullanmam gerek? Ayaklarına mı yoksa karın kısmına doğru bacağına mı sürmeliyim? yakınımda 12Km boyunca veteriner olmadığı için aldığım pet shopa sordum düzelir sürme dedi ama aldım yine de. Günde 2 defa mı süreyim?