Muhabbet kuşu ayak problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 893893
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

893893

iyikus.com Üyesi
Ardaşlar ayaklardaki çürüme problemini paylaşmıştım sizlerle. Şu an ki durumunu bildirmek isterim. Kuşun genel durumu kötü oldupu için öncelikle vitamin ve antibiyotik kullanmak istedim biraz kendisini toparlaması herekliydi mama ve iyi yemler bıraktım kafesine tüm vitaminlerden toplam 10 damla olacak şekilde suyuna ekledim. Ve de mantar damlası kullandım hepsi apex. İlerleme durdu krsmeye gerek kalmadı zaten domunca kendiliğinden düştüler ufak başlarında kaldı orların bir kısmı kurumuş bir kısmı kabuklaşmaya devam ediyor sanırım bir haftaya hepsi kabuklaşıp düşer düye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir IMG_20201128_223807.jpgIMG_20201124_004526.jpg

Çok geçmiş olsun. Mantar kremleriyle ayakları daha iyi olacaktır umarım. Verilen ilaçlar sizce etki ediyor mu? hangi ilaçları veriyorsunuz?

Oyla 0
Sağolun. Apex a c d vitamini. Mantax ve toz vitamin veriyorum mantar ilacı iyi geldi sanırım antibiyotikli. Krem almadım karantinadayız bunları internetten almıştımben çok daha kötü tahmin ediyordum ben. Ama henüz ötmüyor zamanla toparlanacak sanırım. Çoğu kişi uğraşma hatta ölmeli acı çekmesin dedi ama ben kıyamadım iyileşeciğini biliyordum bu kafar kolay olacağını düşünmüyordum sadece. Çok şükür

Oyla 0
Çok geçmiş olsun. Mantar kremleriyle ayakları daha iyi olacaktır umarım. Verilen ilaçlar sizce etki ediyor mu? hangi ilaçları veriyorsunuz?

Bence vitaminler ve mantar ilacı etkili oldu. Siyahlıklar gitti çürüme durdu. Kuşun genel durumu da iyiye gidiyor. Sadece dikkatli kullanmak gerekli çünkü fazla vitamin ve ilaçlar da ishal yapıyo 2 gün verip 2 gün kesmek gerekli. 10 damlayı da aşmamak gerekli. İnşallah tamamıyla iyileşir biraz kilo alır çok hafif heralde 20 gr felan.

Oyla 0
Geri