Muhabbet kuşu beyaz dışkı

Cicikuşşı

Forum Sakini
Merhabalar benim kuşum gelişten beri beyaz dışkı yapıyor internetten baktım pankreas sorunu yazıyor bir siteden yardım aldım ve 7 gün boyunca pankreoflat adlı ilacı kullandık bu ilacı önerdiler tam dolu suluğa 1,2 pirinç tanesi kadar ekledim ama bir değişme olmadı hala dışkısı beyaz arada marul falan verdiğimde yeşil oluyor ama ertesi gün yine beyaz yardım edebilirseniz çok sevinirim veterinere gitme şansım yok zaten yaşadığım yerde veterinerler kuştan pek anlamıyor maalesef yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• D2555A15-1D4A-43A4-A184-FBF139145B91.jpeg
    D2555A15-1D4A-43A4-A184-FBF139145B91.jpeg
    804.4 KB · Görüntüleme: 19
Beyaz dışkı pankreas sorununa işaret ettiği gibi temelinde yatan başka bir sorunda olabilir. Tahlil, en net sonuçlar çıkarabilir. Pankreoflat gibi ilaçlar önerilse de tedavi aşamasına, en sağlıklı durum tahlil...

İlaveten link bırakayım.

Oyla 0
Kuşunuz kaç yaşında?
Ne kadar zamandır sizinle?
Beyaz dışkı problemi ne kadar zamandır var?
Daha önde dışkısı ne şekildeydi?
Yaşını bilmiyorum maalesef
3 yıldır bizimle
İlk başlarda sarı ve küçüktü ama şimdi bazen sarı ama çoğunlulukla beyaz ve çok yapıyor
Şekli düzgündü böyleydi yani dağınık değildi

Oyla 0
Üç yıldır sizinle ise muhtemelen daha da yaşlıdır.
Bu durum da karaciğer veya pankreasın yorgun olma ihtimalini arttırıyor.
Pankreası ve karaciğeri temizleyici ürünler var ama teşhisin tam konulması gerekiyor.
Bu durumda olması gereken veteriner hekimin görmesi ve pankreas sorunu için ilaç başlamanız gerekir.
Veteriner hekimin görmesi ve gereken tahlilleri yapıp ilaç tedavisine başlaması gerekiyor.
Teşhis pankreas olarak konulursa ilaç ve diğer testler ile toparlama durumu olur,ama değilse buradan önereceğimiz şeyler tam tersine karaciğer ve pankreası daha da yorabilir.

Oyla 0
Beyaz dışkı pankreas sorununa işaret ettiği gibi temelinde yatan başka bir sorunda olabilir. Tahlil, en net sonuçlar çıkarabilir. Pankreoflat gibi ilaçlar önerilse de tedavi aşamasına, en sağlıklı durum tahlil...

İlaveten link bırakayım.

Çok teşekkür ederim

Oyla 0
Üç yıldır sizinle ise muhtemelen daha da yaşlıdır.
Bu durum da karaciğer veya pankreasın yorgun olma ihtimalini arttırıyor.
Pankreası ve karaciğeri temizleyici ürünler var ama teşhisin tam konulması gerekiyor.
Bu durumda olması gereken veteriner hekimin görmesi ve pankreas sorunu için ilaç başlamanız gerekir.
Veteriner hekimin görmesi ve gereken tahlilleri yapıp ilaç tedavisine başlaması gerekiyor.
Teşhis pankreas olarak konulursa ilaç ve diğer testler ile toparlama durumu olur,ama değilse buradan önereceğimiz şeyler tam tersine karaciğer ve pankreası daha da yorabilir.
Anladım çok teşekkürler

Oyla 0
Geri