Muhabbet kuşu bitason kullandım çok kötü oldu

ezgkaya1

iyikus.com Üyesi
merhaba muhabbet kuşuma bitason aldım enseye bir damla damlattım ama sanırım ya ölçüleri de hata yaptım yada damlattırken saatlerdir kendini kaşıyor ayağı ile göz çevresini sabah hemen banyo yaptırdım özellik ile o bölgeye su tuttum ama hala aynı ne yapmam lazım çok korkuyorum benim yüzümden bir şey olacak diye dün iyidi

Ekli dosyalar

merhaba muhabbet kuşuma bitason aldım enseye bir damla damlattım ama sanırım ya ölçüleri de hata yaptım yada damlattırken saatlerdir kendini kaşıyor ayağı ile göz çevresini sabah hemen banyo yaptırdım özellik ile o bölgeye su tuttum ama hala aynı ne yapmam lazım çok korkuyorum benim yüzümden bir şey olacak diye dün iyidi
Gözde enfeksiyon var gibi. Genel olarak bu tarz göz tahrişlerinde gentagut damla ve terramiycin göz kremi öneriyor hocalarımız. Ama net bir bilgi için onların yorumlarını da beklemenizi öneririm. Yanlış yönlendirmiş olmayayım

Telaş yapmayın. Bitason biraz yakıyor deriyi ondan kaşınıyor kuş. Boynunu kaşımaya çalışırken kafasını da çok kaşımış ve göz çevresini de tahriş etmiş gibi görünüyor. Şuan hiç müfahale etmeden beklemeniz daha iyi bana göre. Hatta yıkadığınız için diğer tarafa kürdan yardımıyla küçük bir damla daha sürseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Geri