Muhabbet kusu cinsiyet ve yaşı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ufuktan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ufuktan

iyikus.com Üyesi
Bu cinsiyet konusunda cesitli arastirmalar yaptim ama internet ortami cogu konuda oldugu gibi bu konuda da kulaktan dolma bilgiler ile dolu kuşumun cinsiyetini ve yaşını ögrenebilirmiyim bilgisi olan birinden.

Ekli dosyalar

• 20201116_175102.jpg
    20201116_175102.jpg
    660.4 KB · Görüntüleme: 14
  • 20201116_175010.jpg
    20201116_175010.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 15
Bu cinsiyet konusunda cesitli arastirmalar yaptim ama internet ortami cogu konuda oldugu gibi bu konuda da kulaktan dolma bilgiler ile dolu kuşumun cinsiyetini ve yaşını ögrenebilirmiyim bilgisi olan birinden.
Kuşunuzun flaşsız net bir şekilde önden foroğrafını yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırız (y)

Oyla 0
Bana göre kuşunuz 4 aylık civarı ve ilk tüyü sanırım. Dişi gibi görünüyor...Bu dönemler bazen kafa karıştırıcı olabiliyor.
Alırken erkek istedigimi soylemistim cunku erkek daha kolay egitiliyor ve taklit yetenegi daha fazla diye biliyorum cinsiyet icin kesin olarak ne zaman konusabiliriz peki .

Oyla 0
Alırken erkek istedigimi soylemistim cunku erkek daha kolay egitiliyor ve taklit yetenegi daha fazla diye biliyorum cinsiyet icin kesin olarak ne zaman konusabiliriz peki .
Yani tekrar değerlendirdiğim de dişiye daha yakın. Söylediğim gibi, bu dönem geçtikten sonra değişkenlikler olabiliyor. @Doğanay Y. Netlik kazandıracaktır (y)

Yani aslında dişi kuşları da eğitebilirsiniz iyi bir şekilde. Fakat erkekler biraz daha avantajlı birçok konu da. Taklit yeteneği gibi...

Oyla 0
Yani tekrar değerlendirdiğim de dişiye daha yakın. Söylediğim gibi, bu dönem geçtikten sonra değişkenlikler olabiliyor. @Doğanay Y. Netlik kazandıracaktır (y)

Yani aslında dişi kuşları da eğitebilirsiniz iyi bir şekilde. Fakat erkekler biraz daha avantajlı birçok konu da. Taklit yeteneği gibi...
Evet haklısınız erkek kuşlar daha avantajlı tesekkur ederim yorumunuz için.

Oyla 0
Sanki Ceresi açılacak gibi. Oturmuş bir cere yapısı henüz yok. Nadiren 6 aya kadar yanılma payı olabiliyor böyle ara cerelerde ama muhtemelen dişi kuşunuz.

Oyla 0
Geri