Kuşum dişi, 1.5 yaşında, kesinlikle hava akımına maruz kalmadı, o odada bulunurken cam dahi açmıyorum, maydanoz sapı ve havuç tüketti son günlerde ama çok çok az.Yem dışında ne tüketti cereyan da kaldı mı?
Kuşunuz dişi mi?
Son günlerde dediğiniz dün mü MeselaKuşum dişi, 1.5 yaşında, kesinlikle hava akımına maruz kalmadı, o odada bulunurken cam dahi açmıyorum, maydanoz sapı ve havuç tüketti son günlerde ama çok çok az.
Yok, bugün vermeye başladım probiyotik, sabah zaten dışkısı bozuktu. Dün havuç, dünden önce maydanoz sapı yedi.Son günlerde dediğiniz dün mü Mesela
Probyotik için konuda açmışsıniz probyotik ten sonra mi bu hâle geldi dışkı acaba
Probiyotik entrobac öneririm
Diğer kullandığınız ürün hakkında bilgi sahibi değilim ise yararligi konusunda da
Anladım ben dışkının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum hocalar yardımcı olacaktır umarım bir sorun YokturYok, bugün vermeye başladım probiyotik, sabah zaten dışkısı bozuktu. Dün havuç, dünden önce maydanoz sapı yedi.
Entrobac bölünmüş satıldığı için almadım. Çünkü eskiden bölünmüş ürün aldığımda birkaç ay sonra bozuldu, topak topak oldu. Bölünmemişi de çok pahalı.
Masallah genel hali iyi hareketli surekli oynamak istiyor, disari çıkarınca da bir yerlere tırmanıyor ucuyor vs. bir hastalik belirtisi yok yani.Genel hali nasıl kuşun? Bu tarz dışkılardan çok çektiğim için…
Hafif yeşil boyaması var dışkının. Genel durumu iyiyse bir iki gün probiyotik vererek takip ediyorum ben. Eğer genel hali bozulur ve dışkılardaki boyama artarsa o 1-2 gün içinde, o zaman ilaç kullanıyorum. Hocalar daha net bir şey söyleyeceklerdir. Geçmiş olsun.
Ceresinin rengi cok degisti, bundan mutevellit olabilir mi hocam, kizisma vs.Böyle bir dışkı gördüğümde ilk aklıma gelen açıkçası kursak sorunları oluyor benim için. 4-5 güne probiyotik ya da bağışıklık kuvvetlendiren herhangi bir ürünle toparlamazsa fungostatin, mikostatin ya da o an benzer etken maddeli bir ürüne yöneliyorum. Genelde tedavi ediyor sorunu ancak veteriner tahlili daha doğru sonuç sağlar
Bunu probiyotikle beraber mi kullanıyoruz? Yoksa ayri mi?Kızışma evresinde ya da tüy geçişlerinde de bazen bozabiliyor dışkısı. Ya da büyütebiliyor ister istemez.
Probiyotik varsa ek olarak alma şansınız varsa bira mayası önereyim. Aviyest bile olur eğer bütçeniz kısıtlıysa. *Röhnfried pavifac ve natural vitaminor iyi diğer markalar.
Ayrı kullanılması daha uygun olur hocam, sarımsaklı su sık olmadığı sürece verilebilir. Elma (çekirdeği alınmalı mutlaka), havuç, ıspanak, brokoli gibi ürünler iyi gelebiliyor. Meyve sebze yerine multivitaminler de aslında olumlu katkılar sağlayacaktır. Özellikle A, B,E gruplarıBunu probiyotikle beraber mi kullanıyoruz? Yoksa ayri mi?
Bir de bu donemlerde hangi meyve sebze besin bagisikligi kuvvetlendirir, hangisinin verilmesi uygun olur?
Hocam ceresi daha once hic boyle olmamisti.Ayrı kullanılması daha uygun olur hocam, sarımsaklı su sık olmadığı sürece verilebilir. Elma (çekirdeği alınmalı mutlaka), havuç, ıspanak, brokoli gibi ürünler iyi gelebiliyor. Meyve sebze yerine multivitaminler de aslında olumlu katkılar sağlayacaktır. Özellikle A, B,E grupları
Yeşil boyamasi azalmis fakat daha fazla islatmis peceteyi. Dönemsel bir şey olsaydi 3 güne geçeri sanirim.Tam üreme döneminde. Herhangi bir sorunu yok hocam görüntüde, üzülmeyin.
Tamam hocam, peki bu ürünün faydasini görür müyüm arada bir kullansam?Haftada 2 gün elektrolit verin hocam şu sıralar.
Hocam cok sıvı kaybı var eger birkac gun icinde geçmezse yine tahlile göndermeyi planliyorum.çok etkili bir ürün sayılmaz aslında ama kısa süreli iyi çalışabilir
Apex MANTAX ve Apex AXTIM Ürün İnceleme ve Uyarı!
Arkadaşlar petshoplarda satılan Apex Mantax ve Apex Axtım ürünleriyle ilgili bir konu açma ihtiyacı hissettim. Zira bu ürünleri mantar ilacı ve astım ilacı diye satıyorlar.. Gerçekten böylemi beraber bir bakalım. Bu ürünlerin içeriklerini beraber inceliyelim... Apex Mantax Bileşimi: Her...iyikus.com