Muhabbet kuşu dıskısı düzelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maviş34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maviş34

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar muhabbbet kuşumun dıskısı özellikle son bir haftadır böyle öncedende leke bırakıyordu etrafında ama son bir haftadır dıskısı orman yeşili gibi ve böyle leke bırakıyor lütfen yardım edermisiniz

Ekli dosyalar

• 19EBD06B-AE8D-4A36-891B-D678879DBDCE.jpeg
    19EBD06B-AE8D-4A36-891B-D678879DBDCE.jpeg
    916.3 KB · Görüntüleme: 19
  • 105EC58E-4C1A-4A41-ACC5-CA63F20E7527.jpeg
    105EC58E-4C1A-4A41-ACC5-CA63F20E7527.jpeg
    958.8 KB · Görüntüleme: 17
İlerleme gösteren bakteriyel ve mantar enfeksiyonu olan kuşlarda gözlemlenen bir dışkı. Veterinere göstermenizi öneririm. Takviye gıdalarla toparlayabilecek bir dışkı değildir.

Oyla 0
Maalesef götürmediğim hiçbir veteriner kalmadı lütfen önerebileceğiniz bişi varmı hiçbir şey bilmiyorlar :( iç parazit ilacı uyguluyordum sizce iç parazit böyle yaparmı

Oyla 0
Zaten iç parazitlerle alakalı. Hangi ürünü kullanıyordunuz?
-Sulphamazethine , levamizol denenebilir ama yeterli gelir mi ilk aşamada bilemiyorum.

Oyla 0
Sitraks sonrası bu tip bir bozulma devam ediyorsa yeterli gelmiyordur ya da kuşa yaramıyordur. Sitraksı genelde son aşama olarak, kür amaçlı kullanmak daha uygun oluyor.

Oyla 0
Sadece bir kere verdim sitraksi oda yarım ölçekten daha az bir litre suya katıp aylığına doldurdum yarım 7 gün oluyor yarın bir daha vereyim dedim

Oyla 0
Yarını da tamamlayıp bir kaç gün probiyotik ve vitamin takviyesinden sonra devam ediniz yeni bir ürüne.

Oyla 0
Önerebileceğiniz en iyi bir iç parazit ilacı varmı lütfen kusumu kaybetmek istemiyorum ailemizden biri gibi oldu :((

Oyla 0
Önerebileceğiniz en iyi bir iç parazit ilacı varmı lütfen kusumu kaybetmek istemiyorum ailemizden biri gibi oldu :((
En iyi değil de bizlerde olduğu gibi farklı işlevde ilaçlar var. Hepsinin farklı görevi var. Tek birinde toplanmış bir ürün yok maalesef. Yoğurt suyu maalesef uygun olmaz. Laktoz kullanımı kuşlara zararlı oluyor. Bu nedenle onlar için formüle edilmiş ürünleri kullanmak gerekir. Ev yapımı elma sirkesi bile bu konuda daha yararlı olur. Probiyotik açısından.

Oyla 0
Peki kusumu tedavi edebilmek açısından bulabileceğim bir iç parazit ilacı önerebilirmisiniz

Oyla 0
Baymec %1 ilacına iyi diyorlar fakat bulamadım nereden temin edebilirim biliyorsanız söylermişsiniz lütfen

Oyla 0
Bu tip ilaçlar veterinerdenler ya da vet. İlaci satan yerlerde olabiliyor. Yukarida belirttiginiz ürünlerde iyidir

Oyla 0
Geri