Muhabbet kuşu etrafa yem atması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaramanN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaramanN

iyikus.com Üyesi
Merhabalar. Muhabbet kuşum demin kafasını duvara vurdu. Ondan sonra durduk yere etrafa ağzından yem çıkartıp atmaya başladı. Her yer yem oldu. Durduğu yerde uyuklamaya başladı. Bir şey mi oldu anlamadım yardım eder misiniz ağzından yem atması normal bir durum mu

Merhabalar. Muhabbet kuşum demin kafasını duvara vurdu. Ondan sonra durduk yere etrafa ağzından yem çıkartıp atmaya başladı. Her yer yem oldu. Durduğu yerde uyuklamaya başladı. Bir şey mi oldu anlamadım yardım eder misiniz ağzından yem atması normal bir durum mu

Biraz heyecan birazda stres yapmış olabilir. Kontrol altında tutun kafesten salmayın bir iki gün. Eğer kendine gelmezse tekrar yazın.. Elinizde vitamin varsa yarın suyuna ekleyin birde..

Uçarak duvara çarpma oldu ise bu kuşlarda bazen geçici bazen de kalıcı hazar bırakabiliyor. Takip ederseniz uygun olur.

Geri