MUHABBET KUŞU FITIK TÜMÖR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çirkins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çirkins

iyikus.com Üyesi
Merhabalar, yaklaşık bir kaç ay önce dışarıda yaralı bir kuş bulduk veterinere götürdük fıtık olduğunu ve cerrahi bir işlem olması gerektiğini olsa bile fiyatı 600 TL ve yüzde 50 ölür dendi aylardır yaşıyor ama artık yürüyemiyor yemek yiyemiyor acı çekiyor bağırıyor tünekte duramıyor yine de ameliyat şansını denemek istiyorum böyle acı çekeceğine. 600 TL kadar bir bütçem yok ailemin durumu belli daha uyguna yapan bir yer arıyorum 200 300 de olur bilen biri yazabilir mi acil

Kıyamam kuzuma ya. Popoya yapışan dışkıları düzenli temizlemelisiniz. Aynı zamanda bir yağlanma problemi de var. Hekimin dediği gibi sonuçlanması oldukça muhtemel bir durum :(
Yaşadığınız şehir istanbul ise arkadaşlar bir kaç bildikleri yeri önerecektir ancak fiyatlar değişken olur mu emin değilim. Her veteriner de yapmak istemeyebilir.

Oyla 0
Kıyamam kuzuma ya. Popoya yapışan dışkıları düzenli temizlemelisiniz. Aynı zamanda bir yağlanma problemi de var. Hekimin dediği gibi sonuçlanması oldukça muhtemel bir durum :(
Yaşadığınız şehir istanbul ise arkadaşlar bir kaç bildikleri yeri önerecektir ancak fiyatlar değişken olur mu emin değilim. Her veteriner de yapmak istemeyebilir.
Evet yaşadığım yer İstanbul daha uyguna yapan bir yer varsa hiç beklemeden gideceğim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim??

Oyla 0
Cidden çok üzüldüm maalesef bazen istemediğimiz birçok şey yaşıyoruz. Öncelikle bu kadar cesaretli ve bu kadar ilgilenen birisi olduğunuz için size yürekten teşekkür ederim. Bildiğim iki yer var cerrahi işlem yapabilen ama fiyat konusunda ne derler bilemem.
İstanbul veteriner kliniği-Egzotik petklinik FLORYA
Family Veteriner Kliniği BURAK UÇAR- BAKIRKÖY instagram- @kusveterineri

Şirinvet Pet ve Kuş Veteriner Kliniği-Bahçelievler
Umarım yardımcı olabilmişimdir inşallah yavrucak düzelir. Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.

Oyla 0
Cidden çok üzüldüm maalesef bazen istemediğimiz birçok şey yaşıyoruz. Öncelikle bu kadar cesaretli ve bu kadar ilgilenen birisi olduğunuz için size yürekten teşekkür ederim. Bildiğim iki yer var cerrahi işlem yapabilen ama fiyat konusunda ne derler bilemem.
İstanbul veteriner kliniği-Egzotik petklinik FLORYA
Family Veteriner Kliniği BURAK UÇAR- BAKIRKÖY instagram- @kusveterineri

Şirinvet Pet ve Kuş Veteriner Kliniği-Bahçelievler
Umarım yardımcı olabilmişimdir inşallah yavrucak düzelir. Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için şirinvet e gittim 600 TL dediler zaten oranın muayenesine de param zor yetiyor onun dışında Bahçelievler’de bi kaç veteriner de aynı şeyi söyledi elim kolum bağlı hepimiz çok üzülüyoruz inşallah yazdığınız öbür veterinerlerden güzel sonuç alabilirim bugün arayacağım ikisinide çok teşekkür ederim????

Oyla 0
Merhabalar, yaklaşık bir kaç ay önce dışarıda yaralı bir kuş bulduk veterinere götürdük fıtık olduğunu ve cerrahi bir işlem olması gerektiğini olsa bile fiyatı 600 TL ve yüzde 50 ölür dendi aylardır yaşıyor ama artık yürüyemiyor yemek yiyemiyor acı çekiyor bağırıyor tünekte duramıyor yine de ameliyat şansını denemek istiyorum böyle acı çekeceğine. 600 TL kadar bir bütçem yok ailemin durumu belli daha uyguna yapan bir yer arıyorum 200 300 de olur bilen biri yazabilir mi acil
ŞU AN BU DURUMDA ÖLÜYOR MU BİLMİYORUM Bİ İKİ SAATE GÖTÜRÜCEM YETİŞİR Mİ ONU DA BİLMİYORUM SİZCE DÜZELME ŞANSI VAR MI

Oyla 0
Bu canlar bu kadar kıymetsiz mi ya veterinerler için. Muayene ücreti artı operasyon, ilaçlar 1000 lirayı buluyor. Veremiyor işte insanlar, hiç mi vicdanları sızlamıyor yardım etmedikleri için.?

Oyla 0
Oyla 0
Nasıl kuş, hala aynı durumda mı :(
Yoldayım avcılar hekimliğime gidiyorum hala aynı maalesef
Ah canım benim :( son durum nedir umarım olumlu dönüş yaparsınız ?
Maalesef olumlu dönüş yapamıyorum durumu aynı bu şekilde atak geçirmesinin sebebi bilinci yerinde değilmiş ama fıtıkla bi alakası yokmuş virüs kapmış dedi veteriner ama durumu kötü dedi antibiyotik vitamin derken fiyatlar aldı başını gitti cerrahi operasyon parası vermiş kadar olduk düzeleceğini sanmıyorum ama böyle de bırakamam ilaçlarla deneyeceğiz şansımızı fıtığına operasyon yapamayız dendi organları inmiş zaten aşağı o öyle de Yaşar zaten onluk bir şey değil tik yapmaya başlamış bilinci kapandığı için dedi

Oyla 0
bu kuşu hakkıyla opere edebilecek 2-3 klinik var ülkemizde, onlar da 1000-1500 tl altında ücrete yapmazlar ki rakam daha da artabilir ve iyileşme ihtimali çok yüksek olmaz. yani 600 tl veremedim diye üzülmeyin, elinizden geleni fazlasıyla yaptınız.

Oyla 0
ÖLDÜ

Oyla 0
Geri