Kuş bu hocamSorununuzu görsel ile desteklerseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
5dk cekip atıyorum aynen öyle yamulma var ters orantıdada uzuyor alt cene sola dogru üst cene sag dogru uzuyor kesiyorum yine uzuyor birazda halsiz kuşBen tam anlayamadım resimlerden. Alt gaga sağa, üst gaga sola mı bakıyor? Kısa bir video çekermisin..
Video buBen tam anlayamadım resimlerden. Alt gaga sağa, üst gaga sola mı bakıyor? Kısa bir video çekermisin..
Mantar felan degil demi eşi var o kuşun ilk attıgımda dişi hazırdı pısıyodu erkek toydu üstüne cıkıyodu ama acemiydi dişi boş yumurtladı biraz yaglanınca yuvalıgı söktüm tekrar yuvalık takacaktım böyle olunca mantardır diye bekliyodum yuvalıgı takıyım o zamanhafif bir eğrilik var ancak kuşun yaşantısını etkilemiyor , cerrahi müdahale gerektirecek bir duruma benzemiyor
Mantar felan degil demi eşi var o kuşun ilk attıgımda dişi hazırdı pısıyodu erkek toydu üstüne cıkıyodu ama acemiydi dişi boş yumurtladı biraz yaglanınca yuvalıgı söktüm tekrar yuvalık takacaktım böyle olunca mantardır diye bekliyodum yuvalıgı takıyım o zaman
Aynen sonradan oldu kuş 4 yaşında kendi kuşlarımın yavrusuydu 4 yıldır bende gagasında sıkıntı yoktu gaga taşı kuş kumu herşey mevcut kafestesonradan mı böyle oldu yani?
gaganın profesyonel biri tarafından gagasının törpülenmeye ihtiyacı var. Tırnak makasıyla zor düzeltilir maalesef
yanlış kesimler, mantar enfeksiyonları ya da düzgün çalışmayan bazı organlardan kaynaklı bozulmalar olabiliyorv
Vazalin uygulayım mı bi kaç gün