Muhabbet kuşu gagasıyla ısıra ısıra ayağını yara yapti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pinars.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pinars.

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum kendini gagalayarak ayağını yara yaptı veterinere götürdüğümde ayağında bir şey yok elimi sıkıyor dedi ama ayağı yara olmuş ne olabilir ne yapabilirizIMG_20201022_101844.jpg

Epey hırpalamış kendini. Sebebini (mantar, dış parazit, agresyon vb.) bilemiyorum ama yarayı nemli (alkolsüz) bir bez ile çok nazik şekilde silip deri için terramicyn krem uygulayın ve takip edin derim. Kızıştırıcı ihtiva eden mama vs. de vermeyin. Bu arada umarım kendini kanatmayı ve zarar vermeyi durdurur - geçici bir dönemdir.

Oyla 0
Epey hırpalamış kendini. Sebebini (mantar, dış parazit, agresyon vb.) bilemiyorum ama yarayı nemli (alkolsüz) bir bez ile çok nazik şekilde silip deri için terramicyn krem uygulayın ve takip edin derim. Kızıştırıcı ihtiva eden mama vs. de vermeyin. Bu arada umarım kendini kanatmayı ve zarar vermeyi durdurur - geçici bir dönemdir.
Teşekkürler

Oyla 0
Peki kuşlar için özel olan bir terramicyn mi yoksa bizim kendimiz için kullandığımız olur mu

Oyla 0
Oyla 0
Geri