Beyzagül G.
Çevirmen
Umarım link eklemem yasak falan değildir ama; öğlen sipariş vermeyi düşünüyorum tüm ihtiyaçlarımız sepette, sadece kuş kumu kaldı. İlk defa kum sipariş edeceğim, daha öncesinde petshoptan almıştım haliyle pek kaliteli değildi. Hangisini almalıyım emin olamadım; miktar olarak az olanı almak daha iyi olur çünkü üretimci değilim ama içerik de önemli olduğundan 2.5 kg'lık olanı da alabilirim. Tamamen önerilerinize güveneceğim 
Hobi Ekstra Kömürlü Grit Kuş Kumu 2.5kg Kumlar Topraklar Killer, Kumlar Topraklar Killer, Kumlar , Kumlar Topraklar Killer, Kumlar Topraklar Killer, K
Deli Nature Grit Mix Kuş Kumu 500gr Kumlar Topraklar Killer, Kumlar Topraklar Killer, Kumlar , Kumlar Topraklar Killer, Kumlar Topraklar Killer, Kumla

Hobi Ekstra Kömürlü Grit Kuş Kumu 2.5kg Kumlar Topraklar Killer, Kumlar Topraklar Killer, Kumlar , Kumlar Topraklar Killer, Kumlar Topraklar Killer, K
Deli Nature Grit Mix Kuş Kumu 500gr Kumlar Topraklar Killer, Kumlar Topraklar Killer, Kumlar , Kumlar Topraklar Killer, Kumlar Topraklar Killer, Kumla