Gold wings kötü değil ama o fiyat civarında gardenmix pembe şerit daha iyidir ben memnunum. Çok param var derseniz versele laga alabilirsiniz ?Genellikle goldwings'in yemlerini kullanıyorum. Bu yem iyi midir sizce? Değiştirmeme gerek var mı önerebileceğiniz farklı bir marka yem var mıdır?
Allaha şükür kazanıyoruz ama kendimden çok kuşlara harcıyorum zaten ben bile 50 liralık yemek almıyorum dışardan yahuGold wings kötü değil ama o fiyat civarında gardenmix pembe şerit daha iyidir ben memnunum. Çok param var derseniz versele laga alabilirsiniz ?
O zaman güvenilir bi yerden gardenmix pembe şerit alın.Hazır oyun parkurları aldığınız malzemelerden daha ucuz aslında ?Allaha şükür kazanıyoruz ama kendimden çok kuşlara harcıyorum zaten ben bile 50 liralık yemek almıyorum dışardan yahu2 gündür harcadığım paranın haddi hesabı yok kuşlara birde gittim oyun parkı yapmak için silikon silikon tabancası dil çubuğu tahta falan aldım
![]()
Mutlu olsunlarda gerisinin önemi yok
![]()
Yok ya ben toplam 40 lira harcadım hazırı 120 civarında yapacağım şey bittiğinde görsellerini paylaşacağım buradanO zaman güvenilir bi yerden gardenmix pembe şerit alın.Hazır oyun parkurları aldığınız malzemelerden daha ucuz aslında ?
Haklısınız ?Birde kendi yaptığının zevki ayrı boş vakitlerimi bunlarla uğraşarak geçirmek zevkli![]()