Muhabbet Kuşu İshal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guest44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guest44

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar merhaba dün muhabbet kuşum ishal olmuştu suyunda B vitamini vardı ondan olabilir diye suyu dökmüştüm akşam ve sabah düzelmişti bu sabahta probiyotik koydum şimdi tekrar ishal olmuş uzun zamandır kullandığım şeyler bunlardan mı kaynaklı anlamadım sebebi ne olabilir sizce

Yulaf verdim dün muz versem sindirim sistemini düzenler mi etkisi var mı kuşlarda muzun

Oyla 0
merhaba, daha bilgili arkadaşlarım mutlaka daha iyi bilir ancak ishal üşütmeye bağlı yada mikrobik gibi birçok farklı nedene bağlı olabilir. muz yerine daha iyi bir teşhis ardından ilaç kullanımı daha iyi olur diye düşünüyorum. B vitamini ne zamandır suyundaydı acaba?

Oyla 0
Dün sabah 10 gibi koymuştum ishal olduğunu gördüğümde yine dün 3 4 gibi döktüm bu sabah yine aynı saatlerde probiyotik koydum şu an probiyotik hala daha suyunda duruyor

Oyla 0
vitamin suyunda uzun süre kaldı mı diye merak etmiştim ancak 5-6 saat durmuş sanırım. bu zamana kadar vitaminden ishal olan bir kuş görmedim benimki de olmadı. sanırım başka sebebi var.

Oyla 0
rica etsem fotoğraf atar mısınız?
Gıda kaynaklı mı yoksa bakteriyel mi gözlemlemek lazım

Oyla 0
Arkadaşlar merhaba dün muhabbet kuşum ishal olmuştu suyunda B vitamini vardı ondan olabilir diye suyu dökmüştüm akşam ve sabah düzelmişti bu sabahta probiyotik koydum şimdi tekrar ishal olmuş uzun zamandır kullandığım şeyler bunlardan mı kaynaklı anlamadım sebebi ne olabilir sizce

Dışkı görselleri atarsanız kontrol edelim..

Oyla 0
Arkadaşlar kusura bakmayın anca girebildim foruma kuş uyuyor şimdi yarın düzelmez işe dışkı paylaşımı yapacağım en son ishalden katıya çevirmişti biraz beyaz yaptı sonra açık yeşile döndü

Oyla 0
Geri