çıtırpıtır
iyikus.com Üyesi
Merhaba arkadaşlar kuşumun dışkıları iki gündür böyle elma sirkesi verdim haşlanmış patates yedirdim dün nasıl geçer bu ishal ? Birde dışkılar çok büyük nedeni ne olabilir ?
Eş almıştım yanına küçük erkek anlaşıyorlardı yem kusuyorlardı birbirlerine ama dişi ayak atmaya başladı erkeğe rahat vermiyordu değiştirmek zorunda kaldım dün yanına 1 yaşında erkek getirdim ama hiç yakınlaşmadılar bile. Ben ishal olduğunu düşünmüştüm sulu yapıyor çünkü probiyotik versem işe yarar mı ?Eşi yoksa kızgınlık yumurtasi atıyor olabilir. Poposu da kirlenmis, kabiz olma durumu da var. Yiyorsa k vitamini yönünden zengin sebzelerden verinix. Brokoli, roka gibi
Kendim yapabilir miyim evde elektroliti ve nasıl vermem gerekiyorElektrolit daha onleyicidir
Çok teşekkür ederimKafes Kuşlarında İshale Karşı Elektrolit
Kuşlarda "ELEKTROLİT" kullanımı: Sıcak havalarda, su ve mineral kaybeden kuşlarda, ishal olan kuşlarda elektrolit kullanmak şattır. Kuşum ishal oldu diye hemen ilaçlara sarılmayın ! Evde 4 ana malzeme ile elektrolit hazırlayıp ishal kuşunuza verdiğiniz taktirde aynı gün ishali geçecektir...iyikus.com
Screenshot 20210207 122345 Gallery dışkı şuan bu şekilde yeni yaptı normalinden çok farklı değil mi?Kafes Kuşlarında İshale Karşı Elektrolit
Kuşlarda "ELEKTROLİT" kullanımı: Sıcak havalarda, su ve mineral kaybeden kuşlarda, ishal olan kuşlarda elektrolit kullanmak şattır. Kuşum ishal oldu diye hemen ilaçlara sarılmayın ! Evde 4 ana malzeme ile elektrolit hazırlayıp ishal kuşunuza verdiğiniz taktirde aynı gün ishali geçecektir...iyikus.com
Kuşumu kaybetmekten korkuyorum halsizlik iştahsızlık da yokDışkı evet iyi değil. Biraz daha gözlem yapalım. Gerekirse farklı şeyler düşünmek gerekecek
Petshop yada internetten bulabilirsinizDivitsol nerde bulabilirim