2-3 adet Güncel dışkısını kafes tabanına peçete koyarak paylaşın. Tüy dönemindeyse B vitamini kompleksi takviye yapmakta fayda olacaktır. Kabarıklık dışında başka olumsuz gözlemleriniz varmıdır. Dışkıda koku ishal vs. Ayak ısısı nasıl ateşi varmı yokmu bir gözlemleyin bakalım
2-3 adet Güncel dışkısını kafes tabanına peçete koyarak paylaşın. Tüy dönemindeyse B vitamini kompleksi takviye yapmakta fayda olacaktır. Kabarıklık dışında başka olumsuz gözlemleriniz varmıdır. Dışkıda koku ishal vs. Ayak ısısı nasıl ateşi varmı yokmu bir gözlemleyin bakalım
Kuşta ishal var. Haftada 1 probiyotik az. Hangi marka ve nekadar miktar kullanıyorusuz. Yem yeme durumu nasıl.
Dışkılar bu şekilde şu an kafesinde probiyotik takılı ateşi yok vücut ısısı normal
Röhnfried probiyotik kullanıyorum 100ml suluğa bir pirinç tanesi kadar atıyorum çok sık yem yiyordu kilosu 58gr iki gündür daha az yiyor hava akımına mağruz kalmadı bulunduğu oda 24 dereceKuşta ishal var. Haftada 1 probiyotik az. Hangi marka ve nekadar miktar kullanıyorusuz. Yem yeme durumu nasıl.
Hiç hava akımına maruz kaldımı
Yarım suluk prinç tanesi kadar yapalım birkaçgün boyunca hergün. Ve b vitamini temin etmenizde fayda var anlattıklarınıza göre başka olumsuzluk yoksa tüyde oldugundan dolayı olabilir. Ama dışkı konusunu kesinlikle takip edin. Yumurta maması yiyormu? Aspur , yulaf, keten tohumu vermenizde fayda sağlar elinizde mevcutmu. Hem ishale hem tüy dönemine katkılı olacaktır.Röhnfried probiyotik kullanıyorum 100ml suluğa bir pirinç tanesi kadar atıyorum çok sık yem yiyordu kilosu 58gr iki gündür daha az yiyor hava akımına mağruz kalmadı bulunduğu oda 24 derece
Bu arada kuşunuz kilolu olduğu için kontrollü olmanız lazım. Uzun zamandırmı bu gram ağırlıktaYarım suluk prinç tanesi kadar yapalım birkaçgün boyunca hergün. Ve b vitamini temin etmenizde fayda var anlattıklarınıza göre başka olumsuzluk yoksa tüyde oldugundan dolayı olabilir. Ama dışkı konusunu kesinlikle takip edin. Yumurta maması yiyormu? Aspur , yulaf, keten tohumu vermenizde fayda sağlar elinizde mevcutmu. Hem ishale hem tüy dönemine katkılı olacaktır.
hocam elimde röhnfried bt amin forte, keten ve deve dikeni tohumu var bunları ne kadar kafesinde bulundurayım yumurta maması yemiyor dışkıda bir koku almadımYarım suluk prinç tanesi kadar yapalım birkaçgün boyunca hergün. Ve b vitamini temin etmenizde fayda var anlattıklarınıza göre başka olumsuzluk yoksa tüyde oldugundan dolayı olabilir. Ama dışkı konusunu kesinlikle takip edin. Yumurta maması yiyormu? Aspur , yulaf, keten tohumu vermenizde fayda sağlar elinizde mevcutmu. Hem ishale hem tüy dönemine katkılı olacaktır.
Takviyelerinize devam edebilirsiniz programınızı bilmiyorum fakat probiyotikle güne göre karıştırabilirsiniz. Carnispeed+probiyotik gibi mesela. Btamin forte haftada 3kez yarım suluk 15 damla tüy doneminden sonra haftada 2 kez ideal.hocam elimde röhnfried bt amin forte, keten ve deve dikeni tohumu var bunları ne kadar kafesinde bulundurayım yumurta maması yemiyor dışkıda bir koku almadım
bir süredir bu kilolarda kilo vermesine yardımcı olmak amacıyla sık sık dışarıya salıp carni speed, sedochol ve oilmix s veriyordum tüye girdiğinden beri yani 2 gündür vermiyorum
Vitaminli suluğu kaç saat kafeste tıtayım hocamTakviyelerinize devam edebilirsiniz programınızı bilmiyorum fakat probiyotikle güne göre karıştırabilirsiniz. Carnispeed+probiyotik gibi mesela. Btamin forte haftada 3kez yarım suluk 15 damla tüy doneminden sonra haftada 2 kez ideal.
Devedikeni 15-20 gram kadar
Keteni oran farketmeksizin yeme karıstırabilirsiniz. Tabi dışkı toparlandıkça keten miktarı minimuma indirin düzelmeye basladıkca azaltın. Çünkü zaten kusunuz kilolu
6saatte bir tazeleyin. Akşam yatarkende suluğu alırsınız sabah aynı sekilde devam. Ama gelişmeleride buraya yazın takip edelimVitaminli suluğu kaç saat kafeste tıtayım hocam
Güncel dışkı şu şekilde6saatte bir tazeleyin. Akşam yatarkende suluğu alırsınız sabah aynı sekilde devam. Ama gelişmeleride buraya yazın takip edelim
Dediklerimi uygulayın. Daha iyi olacaktır. Ozellikle probiyotik ve b vitamini konusunu aksatmayınGüncel dışkı şu şekilde
tamamdir hocam probiyotigide 6 saatte bir yeniliyorum degil miDediklerimi uygulayın. Daha iyi olacaktır. Ozellikle probiyotik ve b vitamini konusunu aksatmayın
hocam ikisini de ayrı ayrı mı vereyim yoksa bir mi vereyim? ayrıca şu an elimde röhnfried bt amin forte bulunmakta aşağı yukarı 3-4 dozluk kalmış yerine kanatlı oil almayı düşündüm siz ne dersinizB kompleks vitamini ve probiyotik kullanımını bir miktar arttıralım. Tüy döneminin yorgunluğu gibi görünüyor, dışkı ise bozuk ancak aşırı diyemeyeceğim.
b kompleks yerine doğru mudurRöhnfriedden sadece Tollyamin Forte'ye geçmenizi önerebilirim.