Muhabbet kuşu Kabızlık

emine Ç.

iyikus.com Üyesi
Öncelikle merhaba. Dişi kuşum var 4 yaşına girecek. Kabız oldu ama ciddi derecede değil gün içinde bazı dışkılarını yere atarken bazıları poposunda kalıyor. Gayet hareketli, yemede problem yok. Salatalık ve semiz otu veriyorum arada meyve. Şu an da iki gündür suyuna entrobac-probiyotik koyuyorum bugun ikinci gün. Ötüyor gayet hareketli. ama dediğim gibi bi yapıyor dışkısını bi yapamıyor kalınca kendi temizliyor. Eğer geçmezse ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. Kuşumu da koydum.

Ekli dosyalar

• Snapchat-1137427019.jpg
    Snapchat-1137427019.jpg
    383.2 KB · Görüntüleme: 5
  • Snapchat-1080684122.jpg
    Snapchat-1080684122.jpg
    419.9 KB · Görüntüleme: 5
  • Snapchat-253875459.jpg
    Snapchat-253875459.jpg
    357.3 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Başlangıç aşamasında kabızlık olduğunda ağızdan bir damla saf zeytinyağı veriyorum ben kuşlarıma. Genelde de işe yarıyor. Elinizde saf zeytinyağı varsa bir damla ağzına damlatabilirsiniz 🦋 Bir yaprak marul da verebilirsiniz

Başlangıç aşamasında kabızlık olduğunda ağızdan bir damla saf zeytinyağı veriyorum ben kuşlarıma. Genelde de işe yarıyor. Elinizde saf zeytinyağı varsa bir damla ağzına damlatabilirsiniz 🦋 Bir yaprak marul da verebilirsiniz
ele geliyor ama zeytinyağını vermem zor olur büyük ihtimalle. marul vereceğim teşekkür ederim tavsiyeniz için

Kabızlık bazen hastalık belirtisi olabiliyor. Şuan için probiyotiğe ve salatalık yeşillik yedirmeye devam edin.. Eğer düzelmezse tekrar yazın..

Geri