muhabbet kuşu kronik rahatsızlık

emine Ç.

iyikus.com Üyesi
öncelikle merhaba. benim yaklaşık 7 aylık dişi bi kuşum var. 2 hafta önce dışkıda problem olduğunu farkettim ve veterinere gittim. üstünde "elmeria" ve "enrofloksasin" yazan 2 ilaç verdiler ve bir tanede vitamin 1 hafta kullanıp 2 hafta ara vermem gerekmiş. sormak istediğimse kafesine dışkısını yapmıyor ama dışarı çıkınca her dakika yapıyor desem yeridir. ayrıca kafesine anormal şekilde dışarıysa normal bi dışkı yapıyo. bunun sebebi ne merak ediyorum ve bu ilaçlar hakkında bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.

Elmeria sindirim için, enrofloksasin ise solunumda daha çok tercih edilen ürünler. İlacınızın kaçıncı günü?
Dışkıdan görsel atabilir misiniz?

Oyla 0
böyle dağınık ve çok büyük malesef. ama bazen normal şekildede yapıyo umuyorum ki ilaçlarla düzelicek. ne kadar sürede iyileşir ya da çabuk atlatılan bi hastalık mı merak ediyorum
20210201_182346.jpg

Oyla 0
Oyla 0
göbeği falan düz aslında ama bazen yüzüstü kafesin tabanına yatıp uyuyor. yumurta varsa bile ne kadar sürede çıkar acaba 2 haftadır böyle çünkü
Popo kısmından belli oluyor aslında daha çok,bizim ilk yumurtanın belirtileri 3 hafta kadar sürmüştü diye hatırlıyorum.

Oyla 0
Popo kısmından belli oluyor aslında daha çok,bizim ilk yumurtanın belirtileri 3 hafta kadar sürmüştü diye hatırlıyorum.
takip edicem bakalım öyleyse önümüzdeki günlerdede. beni çok korkutuyo minik bebiş böyle yaparak anlayamıyorum da ne derdi var neyse çok teşekkür ederim

Oyla 0
takip edicem bakalım öyleyse önümüzdeki günlerdede. beni çok korkutuyo minik bebiş böyle yaparak anlayamıyorum da ne derdi var neyse çok teşekkür ederim
Kuşun fotoğrafını atarsanız diğer arkadaşlarda yorum yapar mutlaka,öyle bir durum varsa boşa ilaç kullanmış olmayın.Rica ederim.

Oyla 0
Aslında dışkıların form olarak düzelmeye ihtiyacı var. İlaç sonrası probiyotik desteği veriniz. 2-3 gün içinde küçülme ve form olarak düzelme olmaz ise başka şeyler düşünmek gerekiyor

Oyla 0
Aslında dışkıların form olarak düzelmeye ihtiyacı var. İlaç sonrası probiyotik desteği veriniz. 2-3 gün içinde küçülme ve form olarak düzelme olmaz ise başka şeyler düşünmek gerekiyor
ilacın kullanımı 1.5 ay sonra falan biticek düzelme olursa bırakıcam bunuda denerim ve probiyotiği nerden alablirim

Oyla 0
Geri