Son düzenleme:
@Doğanay Y.
küçük bir kafeste mi kalıyor? Zarar görmüş, yıpranmış tüyler. Onlar çekilebilir veya düşürmesini bekleyebilirsiniz.
Hayır hocam 1 yıldan fazladır birlikteyizMerhaba yeni mi geldi?
Sıkışık üretim kafeslerinde olabiliyor bu durum.
Tüye girip yenilenmesini bekleyin.
1-2 ay önce vilmectin damlattım ensesine probiyotikle vitamin veriyorum hocamDışkı çok kötü değil ama istenen tipte de değil. İç parazit için ilaç kullandınız mı ? Probiyotik ve vitamin takviyesi kullanıyor musunuz ? Ben ilk yapılacak şey iç parazit için bir ilaç kullanmak sonra da probiyotik ve vitaminle desteklemek. Daha sonra gelişmelere göre yol çizilir![]()
Tek doz uyguladım hocam probiyotiği arttıracağım kilosu fazlaydı sizin önerilerinizle keten tohumu, oilmix s ve carni speed verdim şu an 60 gramdan 45 lere kadar geldi bir alakası olabilir miTek doz mu uyguladınız 15 hün sonra tekrarladınız mı ? Bana kalırsa bir damla daha uygulayın. Ve probiyotik sıklığını arttırın haftada 3-4 kez verin
Güncel dışkıTek doz uyguladım hocam probiyotiği arttıracağım kilosu fazlaydı sizin önerilerinizle keten tohumu, oilmix s ve carni speed verdim şu an 60 gramdan 45 lere kadar geldi bir alakası olabilir mi
dışkısı güzel görünüyor.
Az önce karın tüylerini temizliyordu ve vik vik sesine rastladım hocam normal midir normal bir şekilde dururken ya da uyurken çıkarmıyordı
dışkısı güzel görünüyor.
Ben değil kendi temizlerken ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırımKarın tüylerini ne için temizlediniz?
Sesi çok nadir tüylerini temizlerken kısa süreliğine yapıyor onun dışında yapmıyor keten tohumunu 1kg yeme 100gr koyup 2,5 hafta verdim kilo ve videoyu da yarın paylaşacağımÖzür dilerim.
Son atılan dışkı daha düzgün bir dışkı.
Bir önceki dışkı pek de iyi değil.
Sesi tekrar duyarsanız video çekermisiniz .
Kuyruk videosu ekleyebilirmisiniz?
Kilo takibi olsun.
Üstteki takviyeleri ne ölçekle verdiniz.?
Keten tohumunun fazlası kuşu tüye sokar.(kullandığınız oilmix s nin içerisinde de yağı bulunur.)
Kilo:47grSesi çok nadir tüylerini temizlerken kısa süreliğine yapıyor onun dışında yapmıyor keten tohumunu 1kg yeme 100gr koyup 1.5 hafta verdim kilo ve videoyu da yarın paylaşacağım
Alakası var tabiki oilmix de keten tohumu da kilo azaltmada yardımcıdır. Bilinenin aksine keten tohumu yağlı olmasına rağmen kilo vermesine yardımcı olur. Bunun sebebi yüksek oranda protein içermesi ve içerdiği sağlıklı yağların kuşu tok tutmasındandır. Tohumların çoğunda protein oranı az olur kuşlar bu açığı kapatmak için fazla yer ve kilo alır ayrıca yağlı tohumlar tok tuttuğu için yine az yerlerTek doz uyguladım hocam probiyotiği arttıracağım kilosu fazlaydı sizin önerilerinizle keten tohumu, oilmix s ve carni speed verdim şu an 60 gramdan 45 lere kadar geldi bir alakası olabilir mi