Muhabbet kuşu kuyruğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat.smt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba yeni mi geldi?
Sıkışık üretim kafeslerinde olabiliyor bu durum.
Tüye girip yenilenmesini bekleyin.

küçük bir kafeste mi kalıyor? Zarar görmüş, yıpranmış tüyler. Onlar çekilebilir veya düşürmesini bekleyebilirsiniz.

küçük bir kafeste mi kalıyor? Zarar görmüş, yıpranmış tüyler. Onlar çekilebilir veya düşürmesini bekleyebilirsiniz.
Şu konuda belirttiğim geniş bir kafeste kalıyor hocam dışkısı normal mi bana tüye giriyor gibi geldi kafasında bir adet tüy kapsülü var ve kafesin altı yumak yumak

Dışkı çok kötü değil ama istenen tipte de değil. İç parazit için ilaç kullandınız mı ? Probiyotik ve vitamin takviyesi kullanıyor musunuz ? Bence ilk yapılacak şey iç parazit için bir ilaç kullanmak sonra da probiyotik ve vitaminle desteklemek. Daha sonra gelişmelere göre yol çizilir 👍

Son düzenleme:
Dışkı çok kötü değil ama istenen tipte de değil. İç parazit için ilaç kullandınız mı ? Probiyotik ve vitamin takviyesi kullanıyor musunuz ? Ben ilk yapılacak şey iç parazit için bir ilaç kullanmak sonra da probiyotik ve vitaminle desteklemek. Daha sonra gelişmelere göre yol çizilir 👍
1-2 ay önce vilmectin damlattım ensesine probiyotikle vitamin veriyorum hocam

Tek doz mu uyguladınız 15 hün sonra tekrarladınız mı ? Bana kalırsa bir damla daha uygulayın. Ve probiyotik sıklığını arttırın haftada 3-4 kez verin

Tek doz mu uyguladınız 15 hün sonra tekrarladınız mı ? Bana kalırsa bir damla daha uygulayın. Ve probiyotik sıklığını arttırın haftada 3-4 kez verin
Tek doz uyguladım hocam probiyotiği arttıracağım kilosu fazlaydı sizin önerilerinizle keten tohumu, oilmix s ve carni speed verdim şu an 60 gramdan 45 lere kadar geldi bir alakası olabilir mi

Özür dilerim.🫣😄
Son atılan dışkı daha düzgün bir dışkı.
Bir önceki dışkı pek de iyi değil.
Sesi tekrar duyarsanız video çekermisiniz .
Kuyruk videosu ekleyebilirmisiniz?
Kilo takibi olsun.
Üstteki takviyeleri ne ölçekle verdiniz.?
Keten tohumunun fazlası kuşu tüye sokar.(kullandığınız oilmix s nin içerisinde de yağı bulunur.)

Özür dilerim.🫣😄
Son atılan dışkı daha düzgün bir dışkı.
Bir önceki dışkı pek de iyi değil.
Sesi tekrar duyarsanız video çekermisiniz .
Kuyruk videosu ekleyebilirmisiniz?
Kilo takibi olsun.
Üstteki takviyeleri ne ölçekle verdiniz.?
Keten tohumunun fazlası kuşu tüye sokar.(kullandığınız oilmix s nin içerisinde de yağı bulunur.)
Sesi çok nadir tüylerini temizlerken kısa süreliğine yapıyor onun dışında yapmıyor keten tohumunu 1kg yeme 100gr koyup 2,5 hafta verdim kilo ve videoyu da yarın paylaşacağım

Son düzenleme:
tüy dönemi özellikle stresli, dışkı bozulmalı ve garip vik vik inlemeli durumlar olabilir.

Tek doz uyguladım hocam probiyotiği arttıracağım kilosu fazlaydı sizin önerilerinizle keten tohumu, oilmix s ve carni speed verdim şu an 60 gramdan 45 lere kadar geldi bir alakası olabilir mi
Alakası var tabiki oilmix de keten tohumu da kilo azaltmada yardımcıdır. Bilinenin aksine keten tohumu yağlı olmasına rağmen kilo vermesine yardımcı olur. Bunun sebebi yüksek oranda protein içermesi ve içerdiği sağlıklı yağların kuşu tok tutmasındandır. Tohumların çoğunda protein oranı az olur kuşlar bu açığı kapatmak için fazla yer ve kilo alır ayrıca yağlı tohumlar tok tuttuğu için yine az yerler 👍 mantık bu yani

Geri