Muhabbet kuşu mor deri

KadirYldırım41

iyikus.com Üyesi
Merhaba benim muhabbet kuşum var 4 aylık. yaklaşık kuşumu 2 ay önce aldım ilk zamanlarında elime kusuyodu bu aralar azalttı neredeyse hiç kusmuyo ama bu aralar az yem yiyo çok zayif yem yese bile kursagi şişmiyor ve çok tüylerini kabartip uyuyor banyo yaptığı zaman belli oluyor derisi mor neredeyse siyah gibi ama gün içinde bazen çok hareketli bazen çok sakin araştırdım kuruluk hastalığına benziyor ya kuruluk hastalığı değilse o ilaçların dozu çok fazla tedirginim veterinere asla gitmem çünkü benim bi kuşum vardı solunum hastasiydi götürdüm eş istiyor bu o yüzden böyle dedi 1 hafta sonra öldü kuşum ne yapmalıyım bu hastalık kurlukmu yoksa değilimi bu arada biz ne yersek yemeye çalışıyor bende faydalı olanlarından veriyom meyve sebze ekmek gibi bide en kısa zamanda derisinin fotoğrafıni atcam cekebikirsem

Merhaba, fotoğraf eklemeniz mümkün mü?
Soğuk algınlıklarında, halsizliklerde ve az yem tüketen kuşlarda kararmalar, morarmalar olduğunu duymuştum ama tam anlamıyla bildiğimiz bir sebep yok. Mutasyon gereği deri rengi de koyu olabiliyor kimi zaman.
DEdiğiniz gibi kuruma kuşlarda kararan deriler olabilir ama bu demek değildir ki kuşunuz kuruma.

Oyla 0
Benim kuşum erkek 4 aylık cremino kırmızı göz fotoğrafını zor çektim sabah uyudu şimdide yerinde durmuyor

Oyla 0
Kondisyon düşüklüğü olabilir. Sıcak havalarda özellikle pek oluyor. Fazla uçurtmuyorsanız ya da eksik tüyleri varsa onu yoracaktır uçuşlar. Derisi normal görünüyor.

Oyla 0
Kondisyon düşüklüğü olabilir. Sıcak havalarda özellikle pek oluyor. Fazla uçurtmuyorsanız ya da eksik tüyleri varsa onu yoracaktır uçuşlar. Derisi normal görünüyor.

Oyla 0
Kafesin kapağı hep açık sabah 10 da aciyoz akşam 12 de kapatıyoz hep dışarıda kuş bide tüy dökme dönemini daha yeni bitirdi

Oyla 0
Geri