Muhabbet kuşu neden öğürür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhaba arkadaşlar kuşum nadiren çok değil çok nadiren bu hareketi yapıyor sonra kendisini kaşıyor genelde kulağını falan ayağıyla kaşıyor. Sebebi nedir biz kayseride yaşıyoruz nem az bundan olabilir mi? Probiyotik multivit meyve sebze düzenli olarak veririm altını da 4 5 güne temizlerim hep.
Video benim değil ama bu hareketi yapıyor nadiren

bu hareket @Hande 'nin de dediği gibi bir çok sebepten olabilir. Günlük esneme de olabileceği gibi hastalık belirtisi de olabilir. Genelde sindirim sorunları ya da kursak problemleriyle ilişkilendirilir.

Oyla 0
behlül'le bihter'in yasak aşkından midesi bulanmış olabilir :)

şaka bir yana, bu hareketi sık sık ve düzenli olarak yapıyorsa ben olsam tedbir amaçlı 5 gün mikostatin ya da triflucan şurup kullanırım.

Oyla 0
Teşekkürler arkadaşlar hep yapmıyor çookk nadiren yapıyor ve genelde ard arda 4-5 kez yapıyor o kadar. Sonra da kendini kaşıyor hep

Oyla 0
19 Haziran 2021'de bir konu açmıştınız hapşırdıktan sonra yem kusma diye. Aynı kuş mu bu?

Oyla 0
19 Haziran 2021'de bir konu açmıştınız hapşırdıktan sonra yem kusma diye. Aynı kuş mu bu?
Evet aynı kuş abi ama videodaki kuş farklı onu internetten buldum. Hapsirdikran sonra yem çıkarmayı çok nadir yapıyordu zaten şimdi de hiç görmüyorum öyle yaptığını bir tek bazen yem yerken veya su içerken ard arda tik tik tik diye hapsiriyor o kadar sonra geçiyor

Oyla 0
Evet aynı kuş abi ama videodaki kuş farklı onu internetten buldum. Hapsirdikran sonra yem çıkarmayı çok nadir yapıyordu zaten şimdi de hiç görmüyorum öyle yaptığını bir tek bazen yem yerken veya su içerken ard arda tik tik tik diye hapsiriyor o kadar sonra geçiyor
Su burunlarına kaçıyor yem de gıdıklıyor galiba ? Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah ??

Oyla 0
Benim kusta da aynu hareket var ama daha kotusu. Yem yerken kusacak gibi oluyor o yüzden yiyemiyor ve cok zayif. Benimki icin tahminim helicobacter ve mantar. Bu daha cok solunum sıkıntısi gibi duruyor.

Oyla 0
Geri