Merhaba kuşumun kafa kısmında tüylerin üstünde siyah noktalar var. İlk önce parazit olabileceğini düşündüm ama hem sirkeli suyla yıkadım kuşumu hem de parazit spreyi aldıp kullandım ama yine de geçmedi. Acaba bu bit mi yoksa deri gibi bir şey mi?
Sanki o yeni çıkmış tüy gibi burada bilgili arkadaşlar yardımcı olur sana bu benim fikrimMerhaba kuşumun kafa kısmında tüylerin üstünde siyah noktalar var. İlk önce parazit olabileceğini düşündüm ama hem sirkeli suyla yıkadım kuşumu hem de parazit spreyi aldıp kullandım ama yine de geçmedi. Acaba bu bit mi yoksa deri gibi bir şey mi?
Tüy kapsülü gibi duruyor,arkadaşın dediği gibi sprey kullanmayın.Yarardan çok zararı var bence.Merhaba kuşumun kafa kısmında tüylerin üstünde siyah noktalar var. İlk önce parazit olabileceğini düşündüm ama hem sirkeli suyla yıkadım kuşumu hem de parazit spreyi aldıp kullandım ama yine de geçmedi. Acaba bu bit mi yoksa deri gibi bir şey mi?
Parazit spreyi kuşlar için zararlı astıma yol açabilir tekrar kullanmayın lütfen.
Kuşunuz tüy döktü mü yakın zamanda. Biraz tüy kapsüllerinden kaynaklı gibi. Iyi bir b vitamini varsa kullanın.
Eğer parazit, bitten şüpheleniyorsaniz Vilmectin alın enseye 1 damla damlatın. Kafeside iyice yıkayın.
Kuşları sirkeli suyla yıkamak doğru değil galiba. Özellikle bu havalarda yıkamak
Hafif bir sertlik de var o siyahtanSanki o yeni çıkmış tüy gibi burada bilgili arkadaşlar yardımcı olur sana bu benim fikrim
Hafif bir sertlik de var o siyah noktalardaO söyledikleriniz parazit degil kuşunuz tüyde ve o siyahlıkların içinden yeni tüyler çıkacak kuşu yıkamayın sprey de kullanmayın saglığı için.