Muhabbet kusu sirtinda yara

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bluefish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bluefish

Forum Sakini
Merhaba,
Dun lutino kusun cinsiyeti ile ilgili sordugum soruya sn @Doğanay Y. nin yaptigi hasta olabilir uyarisi uzerine bugun aksam kusun asiri hareketli olmasindan da faydalanarak gozlem yaptim. Sirtinda resimde gorulen bir yara ve kanat altlari uclarinda tuy olmayan yerler fark ettim. Yine resimde disaridan bakinca gorulmeyen hic tuyu olmayan kanatlar var.
Tecrubeli arkadaslardan destek rica edecegim. @Doğanay Y. 20201031_222123.jpguyariniz ve dikkatli gozleminiz icin tekrar tesekkurler.

Ekli dosyalar

• 20201031_222113.jpg
    20201031_222113.jpg
    958.7 KB · Görüntüleme: 12
  • 20201031_222059.jpg
    20201031_222059.jpg
    911.3 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba,
Dun lutino kusun cinsiyeti ile ilgili sordugum soruya sn @Doğanay Y. nin yaptigi hasta olabilir uyarisi uzerine bugun aksam kusun asiri hareketli olmasindan da faydalanarak gozlem yaptim. Sirtinda resimde gorulen bir yara ve kanat altlari uclarinda tuy olmayan yerler fark ettim. Yine resimde disaridan bakinca gorulmeyen hic tuyu olmayan kanatlar var.
Tecrubeli arkadaslardan destek rica edecegim. @Doğanay Y. Ekli dosyayı görüntüle 8236uyariniz ve dikkatli gozleminiz icin tekrar tesekkurler.
Kanatlarda çok sorun var. Eğer imkanınız varsa kuşlardan anlayan bir veterinere götürün. Sırttaki yara içinse bir şey diyemeyeceğim. O beni aşar. @Doğanay Y. @Ümit T. abileri konuya yönlendirdim onlar yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun.

Oyla 0
Merhaba fotoğraf çok net değil ama muhabbet kuşları için çok geniş bir yarası var. Enfeksiyon kapmış olabilir, parazit sorunu olabilir ve kendisi kaşıyarak yara açmış olabilir. Tabi birde ilerlemiş ur problemi olabilir. Zor çıkan bir tüy kökü kanaması problemi olabilir.

Oyla -1
Merhaba fotoğraf çok net değil ama muhabbet kuşları için çok geniş bir yarası var. Enfeksiyon kapmış olabilir, parazit sorunu olabilir ve kendisi kaşıyarak yara açmış olabilir. Tabi birde ilerlemiş ur problemi olabilir. Zor çıkan bir tüy kökü kanaması problemi olabilir.
Tesekkur ederim yorumlar icin. Sanirim veterinerden baska cozum yok. Bugun yarin gotururum.

Oyla 0
Geri