Muhabbet kuşu solunum sesi

selmu

iyikus.com Üyesi
Merhaba 8 yaşındaki muhabbet kuşum yaklaşık 4 5 aydır uçarken ses çıkararak uçuyor bu ses vikleme tarzında sanki nefesi yetmiyormuş gibi. Ayrıca 1 aydır da burun deliklerinde tıkanıklık var gibi özellikle geceleri fık fık ses çıktığını hissediyorum bu ses çok derinden gelen bir ses ama yine de hafif duyuluyor. Neden olabilir ve ne yapabilirim?

Merhaba 8 yaşındaki muhabbet kuşum yaklaşık 4 5 aydır uçarken ses çıkararak uçuyor bu ses vikleme tarzında sanki nefesi yetmiyormuş gibi. Ayrıca 1 aydır da burun deliklerinde tıkanıklık var gibi özellikle geceleri fık fık ses çıktığını hissediyorum bu ses çok derinden gelen bir ses ama yine de hafif duyuluyor. Neden olabilir ve ne yapabilirim?
sağlıklı yorum yapabilelim isterim. Bu nedenle söyleminize ek kısa bir video ve dışkıdan görsel talep edeceğim.

Fazla kilodan dolayı olabilir, solunum enfeksiyonu olabilir yada iyot eksikliği olabilir. Kuşun detaylı videosunu görelim. YouTube a yükleyip linkini atabilirsiniz. Dışkılarınada bakalım..

Videosu burada. 22. Saniyede iki kere üst üste o burnundan gelen sesi duyabilirsiniz ama kulaklık takıp en yüksek sesle dinlerseniz duyabilirsiniz çünkü derinden geliyor

Kuşun yaşı var biraz yaşlılık evresine girmiş diyebiliriz. Yaşadığı sorunları ben biraz buna yoruyorum. Solunumda ciddi bir problem yok. Hatta hiç yok desem daha doğru olur. Yinede diğer arkadaşlarda baksınlar.. @Doğanay Y. @Selçuk YÜKSEL @neanderthalensis

Vitamin olarak nekton s yada versele laga omnivit öneririm. İçerik olarak daha kapsamlı ve daha kaliteli ürünlerdir.. petmarketburada yada akyolkardeşlerin internet sitesinden sipariş verebilirsiniz.. Haftada bir düzenli kullanın..

Geri