Muhabbet kuşu sürekli göz kaşınması kanaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bıdık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bıdık

Yeni Üye
Merhabalar. Muhabbet kuşum Sürekli gözünü kaşımaya başladı sürekli kasimaktan gözü kanadi. Çevresinin de tüyü döküldü. Sulanma yok ama artık kapanmis tam olarak acamiyo.3 4 hafta falan once yine olmustu iki gözüde. veteriner tavsiyesiyle batikonal sürdük gecmisti. Yine sürdük batikonal ama devam ediyor. Terramycin sürdük cevresine cok kotulesince ama kapandi gözü. Hala da kasıyor. Kafesini ayaklarini elma sirkeli suyla temizledik. Ne yapmam lazim yardimci olursaniz cok sevinirim. Bu arada göz için ayri bir terramycin varmis yeni ogrendim. bizimki normal yaralar icin olandan o da artirmis olabilirmi.

Ve normalde cok hareketli bir kuştur suan oldugu yerde sadece kasiniyo hali yok gibi. Yem falan da yememiş hic ☹

Ekli dosyalar

• 20211005_115938.jpg
    20211005_115938.jpg
    930.9 KB · Görüntüleme: 12
  • 20211005_132118.jpg
    20211005_132118.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 12
  • 20211005_153100.jpg
    20211005_153100.jpg
    969.6 KB · Görüntüleme: 12
Oyla 0
Merhaba, her gün kremle o bölgeyi yumuşatıp, hafifte olsa gözü aralayıp gentagut kullanın + iki gözü içinde . Eczaneden alabilirsiniz. Aynı zamanda tüm aksesuarları dezenfekte ediniz. Biraz ilerlemiş.

Oyla 0
Çok ugrastigindan ya da verilen batikon ve kullanilan krem göz içine değdi ise yaktigindan kapatiyor olabilir

Oyla 0
merhaba.
Tavsiye;
-Göz Teramisini alın eczaneden, problemli bölgeye ve göz kapaklarının üzerine sürün.
-Sabah akşam tekrarlayın ve akşam sessiz, ve tamamen karanlık bir odada uyumaya bırakın, merak edip gece uyandırmayın.
-Yem yiyemiyorsa mama yapıp kaşık ya da şırınganın ucu ile azar azar yedirin.

Oyla 0
merhaba.
Tavsiye;
-Göz Teramisini alın eczaneden, problemli bölgeye ve göz kapaklarının üzerine sürün.
-Sabah akşam tekrarlayın ve akşam sessiz, ve tamamen karanlık bir odada uyumaya bırakın, merak edip gece uyandırmayın.
-Yem yiyemiyorsa mama yapıp kaşık ya da şırınganın ucu ile azar azar yedirin.
Teşekkür ederim. Terramycin aldım sürdüm. Goz damlasi aldim bir kez damlattim. Acildi gözü aksamdan. Ama kısık baya digerine göre

Oyla 0
Geri