Kafesin tabanına koyduktan sonra ne kadar süre kalması gerekiyor Bide bu ürünler ızgara ile mi kullanılmalıTaban-Yuvalık Malzemeleri İçin Kullanılan En İyi Ürünler
Merhabalar arkadaşlar.Bugün sizlere tam olarak en iyisinin hangisi olduğu hakkında çeşitli düşünceler olan taban ve yuvalık malzemelerini tanıtacağım.Bu konuda herkesin kendisine göre kullanmak için sebepleri var.Umarım bu yazı sonrasında sizin de kafanızda bir şeyler oluşur.İyi seyirler...iyikus.com
dediginiz kum sindirimi kolaylastiran kum mu? eger o kumsa yemligin üstüne koyabilirsiniz azArkadaşlar muhabbet kuşları için taban kumu kullanıyor musunuz gerek var mı 1 sene oldu hiç kullanmadım. Kullanılacaksa hangi tür kullanılmalı internette değişik tiplerde var yardımcı olursanız sevinirim
Cevabınız için teşekkürler ilk cevapta taha beyin belirttiği kumlardı benim dediğim Mısır granüllüsünü alacağım ancak tam kullanımını bilmiyorum ızgara filan gerekli midirdediginiz kum sindirimi kolaylastiran kum mu? eger o kumsa yemligin üstüne koyabilirsiniz az
izgara gerekli olmayacaktir ama Taha bey biliyorsa söyler size. Ben hic kullanmadim.Cevabınız için teşekkürler ilk cevapta taha beyin belirttiği kumlardı benim dediğim Mısır granüllüsünü alacağım ancak tam kullanımını bilmiyorum ızgara filan gerekli midir
Bende mısır granüllü kullanıyorum. Izgara kullanmıyorum. Zaten mısır granülü dışkıdaki ıslaklığı hemen emiyor ve kurutuyor. Temizlemesini de haftada 1 gün dışkıları topluyorum. Ayda bir defa da hepsini döküp yeni granül koyuyorum. Tabanını kapatacak kadar koysak yeterli oluyor. Haftalık temizlemem de eğer azalma olursa üzerine ilave ediyorum birazCevabınız için teşekkürler ilk cevapta taha beyin belirttiği kumlardı benim dediğim Mısır granüllüsünü alacağım ancak tam kullanımını bilmiyorum ızgara filan gerekli midir
TeşekkürlerBende mısır granüllü kullanıyorum. Izgara kullanmıyorum. Zaten mısır granülü dışkıdaki ıslaklığı hemen emiyor ve kurutuyor. Temizlemesini de haftada 1 gün dışkıları topluyorum. Ayda bir defa da hepsini döküp yeni granül koyuyorum. Tabanını kapatacak kadar koysak yeterli oluyor. Haftalık temizlemem de eğer azalma olursa üzerine ilave ediyorum biraz