Muhabbet kuşu tedavi

Atakan Daştan

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşumun nefes darlığı vardı. phatshop'a gittim bir ilaç verdi adı Avi-ast işe yararmı acaba.

Nefes darlığının kontrolü gerekiyor ne yazık ki. Hangi durumda nefes darlığı yaşıyor. Stres kaynaklı olduğu gibi, üşütme ve ilerisinde astıma kadar ilerleyebilen bir rahatsızlıktır. Hepsi için ayrı ürünler kullanılır. Genelde astım için satılan ilaçları veterinerlerden temin edebiliyorsunuz ya da facebook üzerinden satanlar olabiliyor. Örneğin Hipradoxi s.

Bir süre aldığınız ürünü deneyimleyin derim. Sonuç düzelir ise ek bir ilaca gerek kalmayacaktır.

Oyla 0
Nefes darlığının kontrolü gerekiyor ne yazık ki. Hangi durumda nefes darlığı yaşıyor. Stres kaynaklı olduğu gibi, üşütme ve ilerisinde astıma kadar ilerleyebilen bir rahatsızlıktır. Hepsi için ayrı ürünler kullanılır. Genelde astım için satılan ilaçları veterinerlerden temin edebiliyorsunuz ya da facebook üzerinden satanlar olabiliyor. Örneğin Hipradoxi s.

Bir süre aldığınız ürünü deneyimleyin derim. Sonuç düzelir ise ek bir ilaca gerek kalmayacaktır.
Çok teşekkür ediyorum bu süreçte benimle ilgilendiğiniz için

Oyla 0

Birde kafesteki diğer kuşa da bulaşma ihtimali varmı çünkü ondada belirti gördüm de

Oyla 0

Avi ast'ı 5 gündür kullanıyorum kuşuma nefes darlığı var.her gün ağzından 2-3 damla vermeye çalışıyorum birde suyuna 10 damla döküyorum.Sadece rahatlattı kuşu eskisi kadar kötü değil durumu kullanmaya devam edeyyimmi.phetshopum geçene kadar kullan demişti.

Oyla 0
Bence bu tarz ürünlerini kullanmak uzun süre pek sonuç değiştirmeyecektir. Bu nedenle ben yerinizde olsam kullanmazdım.

Oyla 0
Bulamazsam kuş ölürmü :|
ben astim kanarya almistim hatta aldigim gun olecegini sanmisti evdekiler
petshopa geri vermedim ama cunku eşi vardi ayirmak istememistim
velhasil genc olmasina ragmen yaklasik 1 sene sonra vefat etti
yani kusunun iyiligi icin ne gerekiyorsa mutlaka yapman lazim dedikleri gibi astima cevirirse cok kotu bir durum

Oyla 0
Geri