mybadlands
iyikus.com Üyesi
Kuşum titriyor ve kendini kabartıp vik vik sesler çıkartıyor.Solunum yolu hastalıklarındaki viklemelerle alakası yok konuşan bir kuş sesinde vikliyor. Ne olabilir?
Murat Sani hocam gerekli paylaşımı yapmış okurmusunuz.koyacağım ama dosya çok büyük diyor
Video gönderemedim. Ama önceden veterinere götürdüğümüzde alerjisi var demişti. Acaba bunla alakalı bir şey olabilir mi? Ama solunum yolu hastalıklarını çok arştırdım. Kuşumun viklediği gibi vikleyen görmedim. Bugün çok hapşırdıKabarıp, titreme durumu bariz hastalık belirtisidir. Bir çok hastalığın bilindik belirtilerinden. Bu nedenle kabarıklı şundan dolayı demem mümkün değil. Vik vik ses durumu ise üşütmeler, solunum yolu problemlerinde sıkça karşılaştığımız bir durum. Maalesef konuşuyor gibi ses çıkarması durumunu canlandıramadım kafamda. Görmeden sağlıklı yorum yapmak mümkün değil.
şu linkteki talimatlara uyarsanız, yapabileceğinizi düşünüyorum.Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Sağlıklı bir tahmin olmayabilir ama üşütmüş olma ihtimali yüksek. Ortam ısısını arttırıp, vitamin ve probiyotik desteği sağlayınız. Alerji durumu için bir ilaç kullandınız mı?Video gönderemedim. Ama önceden veterinere götürdüğümüzde alerjisi var demişti. Acaba bunla alakalı bir şey olabilir mi? Ama solunum yolu hastalıklarını çok arştırdım. Kuşumun viklediği gibi vikleyen görmedim. Bugün çok hapşırdı
Sağlıklı bir tahmin olmayabilir ama üşütmüş olma ihtimali yüksek. Ortam ısısını arttırıp, vitamin ve probiyotik desteği sağlayınız. Alerji durumu için bir ilaç kullandınız mı?