Hava akımı olmayan bir yerde spreyleme yaparak serinletebilirsiniz.Her gün o şekilde uyguluyorum ben.Merhabalar
Ben İstanbul da yaşıyorum. Muhabbet kuşum çok sıcaklanıyor ondan dolayı bende günde 2 kere yıkıyorum. Kuşuma bir şey olur mu ?
Teşekkür ederimHava akımı olmayan bir yerde spreyleme yaparak serinletebilirsiniz.Her gün o şekilde uyguluyorum ben.
Merhabalar öncelikle bu bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim.-Kuşu kesinlikle musluk ya da duşun altına sokup yıkamayın.
-Saç kurutma makinesi kullanmayın.
-Sabun, şampuan vs kesinlikle kullanmayın.
-Ya önüne derin olmayan bir kap koyun kendisi yıkansın.(bazen dışkıladığı suyu içip enfekte oluyorlar, o yüzden ben sakıncalı buluyorum)
-Ya da berber spreyi edinin onun içine oda sıcaklığında su koyarak fısfıslayın.(benim tercihim )
-Hava akımında bırakmayın .
-Spreylerken pencereleri kapayın ve kurduktan 30 dakika sonra tek pencere açın.
Musluk altını neden önermiyorsunuz öğrenebilir miyim? Benim oğlum musluk altında yıkanmaktan hoşlanıyor da.-Kuşu kesinlikle musluk ya da duşun altına sokup yıkamayın.
-Saç kurutma makinesi kullanmayın.
-Sabun, şampuan vs kesinlikle kullanmayın.
-Ya önüne derin olmayan bir kap koyun kendisi yıkansın.(bazen dışkıladığı suyu içip enfekte oluyorlar, o yüzden ben sakıncalı buluyorum)
-Ya da berber spreyi edinin onun içine oda sıcaklığında su koyarak fısfıslayın.(benim tercihim )
-Hava akımında bırakmayın .
-Spreylerken pencereleri kapayın ve kurduktan 30 dakika sonra tek pencere açın.