Bu paketten mi bahsediyosunuzKing markasını kullanabilirsiniz
Seçim yapmıyor aslında elimle yediriyorum elime alışması için yulaf yoktu zaten kullandigim markada Nijer vardı çok fazla olmucak şekilde oranlara bakarak almaya çalışıyorum yemleri mümkün oldukca o yüzden yem değişikliği yapım dedim sürekli aynı markayı kullanacağım bir yem markasi iç hastalık konusunda veterinere götürmüştüm detaylı muayenede bir sorunu olmadığını söyledilerKuşunuz sürekli tüye giriyorsa öncelikle yem seçip seçmediğini, iç hastalığı olup olmadığına özellikle dikkat edilmelidir. Mesela kuşunuz yulaf ve nijeri seçip özellikle yiyorsa bu durumun olması mümkün.
Röntgen çekilip dikkatlice bakılmadıysa organların durumu anlaşılamaz. Benim aklıma gelen başka bir etken yok şuan için.Seçim yapmıyor aslında elimle yediriyorum elime alışması için yulaf yoktu zaten kullandigim markada Nijer vardı çok fazla olmucak şekilde oranlara bakarak almaya çalışıyorum yemleri mümkün oldukca o yüzden yem değişikliği yapım dedim sürekli aynı markayı kullanacağım bir yem markasi iç hastalık konusunda veterinere götürmüştüm detaylı muayenede bir sorunu olmadığını söylediler
Röntgen çekildi önceden hastalığı olduğu için bilerek genel kontrole götürmüştüm yinede yem değişikliğini denicem bide o yüzden mi giriyor tüye sürekli diye teşekkür ederim yorumunuz içinRöntgen çekilip dikkatlice bakılmadıysa organların durumu anlaşılamaz. Benim aklıma gelen başka bir etken yok şuan için.
hayır, bu markanın muhabbet kuşu olan ve king muhabbet kuşu üretici yemi diye aratırsanız ,%40 aspur ve japon darılıBu paketten mi bahsediyosunuz
Benim attığım muhabbet kuşu için olanı değilmiş şimdi farkettimhayır, bu markanın muhabbet kuşu olan ve king muhabbet kuşu üretici yemi diye aratırsanız ,%40 aspur ve japon darılı
Hocam king dışında başka hangi markaları önerirsiniz. Benimkinin de yemi çok az kaldı, öncesinde Versele laga ve garden mix’i karıştırarak kullanıyordum. Şuan değiştirmeyi düşünüyorum ama hangisini alsam bilemedim. Aralarından seçim yapıp biriyle devam etmek istiyorumhayır, bu markanın muhabbet kuşu olan ve king muhabbet kuşu üretici yemi diye aratırsanız ,%40 aspur ve japon darılı
Bence versele laga tercih edilmeliHocam king dışında başka hangi markaları önerirsiniz. Benimkinin de yemi çok az kaldı, öncesinde Versele laga ve garden mix’i karıştırarak kullanıyordum. Şuan değiştirmeyi düşünüyorum ama hangisini alsam bilemedim. Aralarından seçim yapıp biriyle devam etmek istiyorum
Bence versele laga tercih edilmeli
Bakalım Doğanay hocam ne diyecek
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için O zaman şuan ki piyasada kaliteli olarak iki marka var, biri versele laga diğeri de king. Versele laga'yı bölünmüş olarak almıştım. Şu sıralar sanki istemeyerek yiyor gibi, tohumları seçerek yemeye başladı. Gagasıyla bir sağa bir sola savurup öyle yiyor. Bu yüzden versele laga'dan başka yeme geçmek istiyorum. Bence her iki karışımda çok iyi gözüküyor ama king daha güzel gözüktü gözüme nedense. O yüzden birde king markasına şans vereceğim sanırımVersele laga jo mannes paketi alınacaksa öncelikle bunu, king istenmiyorsa önerebileceğim yem yok şuan piyasada. İçeriği bana göre uygun olmadığı için yok diyorum. Garden mix ve vl arasında kalındı ise vl tabi ki.
Fiyatları kontrol ettiğimde 1 kg için 85 tl vermektense versele laga jo mannes 5 kg 250tl vermek daha mantıklı
Kuşunuzun en sevdiği yemi bulmanız lazım tüm iyi markaları deneyin hangisini en çok severse, benim kuşumda kaliteli olmasına rağmen Versele Laga ve Garden Mix i çok fazla sevmemişti benim kız en çok Nature Plan markasını seviyor bende onu alıyorum seçiçi oluyor bu hayvanlar vallahiÇok teşekkür ederim yanıtlarınız için O zaman şuan ki piyasada kaliteli olarak iki marka var, biri versele laga diğeri de king. Versele laga'yı bölünmüş olarak almıştım. Şu sıralar sanki istemeyerek yiyor gibi, tohumları seçerek yemeye başladı. Gagasıyla bir sağa bir sola savurup öyle yiyor. Bu yüzden versele laga'dan başka yeme geçmek istiyorum. Bence her iki karışımda çok iyi gözüküyor ama king daha güzel gözüktü gözüme nedense. O yüzden birde king markasına şans vereceğim sanırım