Benelux ve King başta olmak üzere içeriğinde Aspur oranı epey yüksek. Benim merak ettiğim, yemdeki Aspur oranı fazla olur ise kuşlar için daha mı iyi olur, yoksa ideal bir yüzdesi mi var? Almayı düşünüyorum fakat aspur oranı %50-%60 civarı olduğu için yağlanmalarından da korkuyorum.Benelux, King, Natural, Versele Laga yemleri öneririm.
Benelux’un %35 aspurlu olan karışımını öneririm..Benelux ve King başta olmak üzere içeriğinde Aspur oranı epey yüksek. Benim merak ettiğim, yemdeki Aspur oranı fazla olur ise kuşlar için daha mı iyi olur, yoksa ideal bir yüzdesi mi var? Almayı düşünüyorum fakat aspur oranı %50-%60 civarı olduğu için yağlanmalarından da korkuyorum.
Neden %50 değil de %35 olanı ? Konu için teşekkürler.Benelux’un %35 aspurlu olan karışımını öneririm..
Bana kalırsa %50 ye gerek yok. %35 gayet ideal. Ki geriye kalan oranlar da iyi...Neden %50 değil de %35 olanı ? Konu için teşekkürler.
Beaks markası hakkında yorumunuz nedir?Bütçeniz ve kuş sayınızı söylerseniz, forumdakilerin ona göre tavsiyeleri olurBütçeniz yüksek değil ise Garden Mix Pembe Paket öneriyorlar genelde, hem şuan kullandığınız yem ile hemen hemen aynı fiyatta.. Bütçeniz var ise Versele Laga Prestige önerebilirim, bir kez kullanmıştım gerçekten tohumları, diğer yemlere göre daha kaliteli gözüküyordu.
Yem değişikliğini, yeni aldığınız yem ile eski yeminizi karıştırarak verebilirsiniz. Gün geçtikçe eski yeminizin oranını azaltarak, yeni kullanacağınız yemin oranını arttırabilirsiniz, en sonunda da sadece yeni yemi koyarsınız ?
Kullanmadığım için maalesef ki bir şey söyleyemeyeceğim. Fakat çevremde 2-3 kullanan kişi vardı, herhangi bir şikayetleri yoktu, kuşlarının severek yediğini söylüyorlardı.. Fakat siz en iyisi hangi marka yem alacaksanız o ürünün kullanıcı yorumlarına kesinlikle bakın ?Beaks markası hakkında yorumunuz nedir?
Teşekkür ederim yorum için.
beaks deluxe hariç tavsiye etmiyorum çünkü diğerlerinde renkli parçalar var.Beaks markası hakkında yorumunuz nedir?
Hayır yok.beaks deluxe hariç tavsiye etmiyorum çünkü diğerlerinde renkli parçalar var.
emin misiniz?çoğu yerde var yazıyor.Hayır yok.
Karışım oranı yetersiz lakin temiz bir yem. 3 çeşidi var muhabbetler için:Beaks markası hakkında yorumunuz nedir?