MUHABBET KUŞU YUMURTASI KIRILMASI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BUGRAHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaç günlük yumurta oldugunu belirtirmisiniz birde ışıkla dolu mu boş mu kontrolü yaptınız mı ?

Oyla 0
ilk yumurtayı nisan 4 de yumutladı ve 10 tane yumurtası var
kırılan yumurtada damrlar var ama yeni oluşuyor içi
bunun dışında 4 tane daha yumurta dolu gözüküyor

Oyla 0
yumurta içerinde zar bulunur yavrular bu zarın içerisindeler zara zarar geldiyse yavru yaşamayacaktır. Ancak zara birşey olmadıysa bile anne yumurtalarının üstüne yatarken veya çevirirken daha fazla zarar verebilir. karar size ait hergün yumurtayı kontrol ederek yaşam devam ediyorsa tutmanız iyi olacaktır. fakat yuvalıktali talaşları almanız gerekebilir kırık olan yerden içeriye talaş girebilir.

Oyla 0
o zaman iyi takip etmen gerekecek, kuşlar 2 gün arayla yumurtlarlar ve bir yumurtanın çıkma süresi 17-19 gündür. tabi dolu olan yumurtanın. senin kuşunun 10 yumurtası var buna göre çıkma süreleri aralarında 1 veya 2 gün arayla olucaktır. birde son yumurtadan sonra 11 gün sonrasında dolu veya boş olduklarına bakıp boş olanları alsan iyi olucaktır

Oyla 0
Merhaba, yumurta büyük olasılık ölecektir. Renksiz bir oje ya da mum damlatarakeo bölgeyi muhueleyiniz.

Oyla 0
ilk yumurtayı nisan 4 de yumutladı ve 10 tane yumurtası var
kırılan yumurtada damrlar var ama yeni oluşuyor içi
bunun dışında 4 tane daha yumurta dolu gözüküyor
4nisan da ise çokta. Çıkmış olması gerekirdi.O yavrunun.O kadarlık yumurta içerisinde damarlar yeni oluşmaz.Tekrar kontrol edip alın derim.

Oyla 0
4nisan da ise çokta. Çıkmış olması gerekirdi.O yavrunun.O kadarlık yumurta içerisinde damarlar yeni oluşmaz.Tekrar kontrol edip alın derim.
ilk yumurta 4 nisanda çıktı fakat yumurtanın üstüne haerhangi bir şey yazmadığım için hangisi ilk yumutan hangisi son yumurta bilmiyorum bugün baktığımda 5 yumurtanın dolu olduğunu gördüm kırık yumurtada bunlardan birisi içinde damar var ve sıvısı akmamış ve içinde hareket ediyor

Oyla 0
ilk yumurta 4 nisanda çıktı fakat yumurtanın üstüne haerhangi bir şey yazmadığım için hangisi ilk yumutan hangisi son yumurta bilmiyorum bugün baktığımda 5 yumurtanın dolu olduğunu gördüm kırık yumurtada bunlardan birisi içinde damar var ve sıvısı akmamış ve içinde hareket ediyor
Anladım sonradan farkettim onu.Kusura bakmayın.Dediğim gibi dışkıyı macun gibi sürün bakalım nasipse olur

Oyla 0
5353
Oje mum, dışkı sürme ya da diğer kapatıcı ürünler kullanılabilir. Kırıldığı yer önemli olduğundan bazen ölümle sonuçlanıyor. Embriyonun hava almamış olması gerekiyor.

Oyla 0
Geri