Muhabbet kuşu yumurtasi

Lucitaaa

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 6 yumurta yaptı üç tanesi doluydu ilk yumurtasi 2. Haftada öldu diğer iki dolu olandan bir tanesi hareketliydi fakat 19. Ve 20. Gün hiç hareket etmedi sonra siyahlık oluşmaya başladı bende belki günü dolmuş çıkamamıştır diye kırdım sizce hata mı ettim yavru kuruydu ve tam gelişmemişti günü gelmesine rağmen

Ekli dosyalar

• IMG_7369.jpeg
    IMG_7369.jpeg
    56.5 KB · Görüntüleme: 5
Sürekli yumurtalara dokunarak vs yumurta gözeneklerini tıkamışsınız anlaşılan. Kendi haline bıraksaydınız belkide 3'de çıkacaktı sorunsuz.
Diğer kuluçka öncesi ebeveynleri multi mineral multi vitamin, probiyotik ve proteinle destekleyin.

Sürekli yumurtalara dokunarak vs yumurta gözeneklerini tıkamışsınız anlaşılan. Kendi haline bıraksaydınız belkide 3'de çıkacaktı sorunsuz.
Diğer kuluçka öncesi ebeveynleri multi mineral multi vitamin, probiyotik ve proteinle destekleyin.
Son yaptığı yumurtaların tarihi belli değildi bu yüzden son hafta her gün kontrol ettim gelişim var mı diye çıkabilecek mi diye günde bir kez kontrol edip koydum bunun etkisi çok mu fazla

Neyse deneyim oldu sizin için. Şöyle düşünün ; yumurta içinde yavrunun gelişim sıkıntısı veya herhangi bir sıkıntısı olduğunu tespit etseniz bile ne yapabilirsiniz ki ? Siz değil veteriner bile birşey yapamaz. Dolayısıyla 14 gün bekleyip çıkmamışsa o zaman birşey yapılabilir mi acaba diye bakardınız 👍

Yani gelişmiş bir yumurtanın ölme ihtimali daima yüksek. Yetersiz ısınma özellikle bu evrede en çok yaşanan sorunlardan.

Geri