Muhabbet kuşum ağzındaki yemi sonradan yiyor

cicikuss_4

Forum Sakini
Merhaba 3 aylık muhabbet kuşum sanırım ağzında yemini tutup sonradan yiyor.Bazen yerken düşürüyor herhangi bir ıslaklık yok yemde. Yem kupkuru çıkıyor. Video yüklüyorum videodakş gibi mesela elimle oynarken bir anda yemeye başlıyor yem ben aldım alalı bu şekilde dediğim gibi çokkez elimle oynarken ağzından düşürdüğü de oluyor ama yemde asla bir ıslaklık yok bildiğimiz kuru bir yem oluyor neden olabilir bu

Kur yaptığı zamanlarda eş olarak gördüğü nesneye yem çıkartır güdüsel olarak...

Videoda da kur yapıyor parmağınıza.

Oyla 0
Kur yaptığı zamanlarda eş olarak gördüğü nesneye yem çıkartır güdüsel olarak...

Videoda da kur yapıyor parmağınıza.
Ama bir ıslaklık olmadığı için kafamı karıştırıyor bu durum biraz. Bir de kuşum daha küçük olduğu için garip geliyor. Elime poposunu da sürtüyor bazen ve kuşum daha 3 aylık. Normal midir bu durum @Muratsani

Son düzenleme:
Oyla 0
Kuşunuz erginliğe geçme aşamasında. İlk tüyüne girmiş ayrıca... Normal olarak keşfediyor cinselliği, tıpkı insanlarda olduğu gibi. Endişelenecek birşey yok, hatta sağlıklı olduğunun göstergesi olarakta kabul görülebilir...

Yalnız, şu an eş alırsanız es kaza çiftleşme gerçekleşirse problemli kuluçka geçirebilirler yaşlarının küçük olduğundan mütevellit. 6-7 aylık olduğunda aynı yaşlarda eş alabilirsiniz.

Oyla 0
Kuşunuz erginliğe geçme aşamasında. İlk tüyüne girmiş ayrıca... Normal olarak keşfediyor cinselliği, tıpkı insanlarda olduğu gibi. Endişelenecek birşey yok, hatta sağlıklı olduğunun göstergesi olarakta kabul görülebilir...

Yalnız, şu an eş alırsanız es kaza çiftleşme gerçekleşirse problemli kuluçka geçirebilirler yaşlarının küçük olduğundan mütevellit. 6-7 aylık olduğunda aynı yaşlarda eş alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim zaten büyüyene kadar öyle bir düşüncemiz yok maşallah bize de çok alışkın bıcır bıcır konuşuyor hazır zamanıylen üzerine düşüp bol bol öğretiyoruz şimdilik.Eş için büyüdüğü zaman düşünürüz daha çok sağ olun☺️

Oyla 0
Geri