Muhabbet Kuşum boğulur gibi oluyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GreenPue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GreenPue

iyikus.com Üyesi
Videoda da göründüğü gibi iki gündür bu şekilde hareketler yapıyor.
Bugün hiçbir şey yoktu, kaşınıyordu sonra bir anda böyle oldu.
Bu bir hastalığın habercisi mi?

Videoda da göründüğü gibi iki gündür bu şekilde hareketler yapıyor.
Bugün hiçbir şey yoktu, kaşınıyordu sonra bir anda böyle oldu.
Bu bir hastalığın habercisi mi?
Kursağını temizliyor yer açıyor gün içersinde ne kadar yapıyor

Oyla 0
@Batuhan16 dediğine ek olarak kursak ya da sindirimsel sıkıntılar olabilir. Bir miktar uyukladığı için ihtimal verebiliyorum. Bir çok hastalığın ortak belirtisi olduğundan bu hareket şudur diyemiyorum ne yazık ki.

Oyla 0
@Batuhan16 dediğine ek olarak kursak ya da sindirimsel sıkıntılar olabilir. Bir miktar uyukladığı için ihtimal verebiliyorum. Bir çok hastalığın ortak belirtisi olduğundan bu hareket şudur diyemiyorum ne yazık ki.
Daha birkaç hafta önce fazla su içtiği için burada kursak mantarı için ilaç kullanmıştım zaten. İlaç fayda etmemiş olabilir diye düşünüyorum. Tekrar kullanmak gerekir mi acaba?

Oyla 0
Eğer süreçte azda olsa iyileşme gözlemlendi ise evet tekrar edilebilir.

Oyla 0
Tavsiyem;
-Hastalık zamanı kafes dışına çıkarmayın
-İlaçlar bittiği,sağlığı düzeldiği ve arkasından vitamin ve probiyotik takviyeleri aldıktan sonra vitamin ve mineral takviyelerine abartıya kaçmadan düzenli olarak ömür boyu devam edin.
Dışkı yemesinin bir nedeni de eksik mineral ihtiyacını karşılamaya çalışması olabilir.

Oyla 0
Tavsiyem;
-Hastalık zamanı kafes dışına çıkarmayın
-İlaçlar bittiği,sağlığı düzeldiği ve arkasından vitamin ve probiyotik takviyeleri aldıktan sonra vitamin ve mineral takviyelerine abartıya kaçmadan düzenli olarak ömür boyu devam edin.
Dışkı yemesinin bir nedeni de eksik mineral ihtiyacını karşılamaya çalışması olabilir.
Mineral takviyesini daha öncede söylediler o yüzden depolife aldım onu kullanıyorum iki haftadır ama bir değişim olmadı dışkı yemesinde

Oyla 0
bazı kuşlarda bu huy gibi ya da yumuşak gıda arayışı var olabilir. Yumurta maması verme sıklığını arttırın bir süre isterseniz. Sindirim sorunları yaşıyorsa eğer dışkısına da yönelebiliyor.

Oyla 0
bazı kuşlarda bu huy gibi ya da yumuşak gıda arayışı var olabilir. Yumurta maması verme sıklığını arttırın bir süre isterseniz. Sindirim sorunları yaşıyorsa eğer dışkısına da yönelebiliyor.
Kesinlikle sevdiremiyorum mamaları. Ağzına sürmüyor. Üstüne yem döktüm yine fayda yok yemlerini yiyor gerisine dokunmuyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

Oyla 0
Geri