Arkadaslar kusum bir iki haftadır yumurta yapiyo son günlerde yapmadı sabah çok iyiydi ama şimdi zar zor yürüyo çok halsiz kendini elletmeyen kus simdi sevdiriyor ne yapmam gerek
Sıkıştığını nasıl anlarım ayrıca burdaki veterinerler kuşlara bakmıyor kiBirinci ihtimal : Yumurta sıkışması..
İkinci ihtimal : Aşırı yumurtlamaktan kalsiyum eksikliği..
Kuşun poposunu kontrol edin yumurta sıkışmışsa elle müdahale gerekiyor. Bir veterinere götürüp müdahale ettirin. Yoksa sabahı çıkartamaz! Ayrıyetten suyuna kalsiyum takviyesi yapın
yakalayin dikkatlice ve poposun da parmaginizi gezdirin elinizle hissedersiniz. Youtube de zaten yumurta sikismasi anin da cekilmis birsürü video var. Hatta kendileri yumurtayi cikariyorlar ama veterinere gidin siz yinedeSıkıştığını nasıl anlarım ayrıca burdaki veterinerler kuşlara bakmıyor ki
Sıkıştığını nasıl anlarım ayrıca burdaki veterinerler kuşlara bakmıyor ki
Yumurtası çıktı ama kırıktı bişey olur mu peki yarın götürsemyakalayin dikkatlice ve poposun da parmaginizi gezdirin elinizle hissedersiniz. Youtube de zaten yumurta sikismasi anin da cekilmis birsürü video var. Hatta kendileri yumurtayi cikariyorlar ama veterinere gidin siz yinede
Yumurtası çıktı ama kırıktı bişey olur mu peki yarın götürsem
Sadece bakmıştım uğraşmadım ki şuan daha iyi gibi teşekkür ederim her şey içinUğraşıp içerde kırmamışsınızdır umarım Bu durumda ne olur ne olmaz pek yorum yapamıyacağım. Diğer arkadaşlar yorumlarlar belki.. @Doğanay Y. @neanderthalensis
Sadece bakmıştım uğraşmadım ki şuan daha iyi gibi teşekkür ederim her şey için
yumurtayı 9 dk kaynatıp kabuğunu soymadan mikserden geçirip verebilirseniz faydalı olur
İki parça halinde kırıktı şuan çok iyi zaten ama farketmeden bi sıkıntısı çıkabilir mi bu durumla ilgilikırık durumunu biraz açmanız lazım. Parçası mı eksik, çatlamış mı, delinmiş mi? Kabuk yapısı çıktıktan kısa süre sonra sertleşti mi?
İki parça halinde kırıktı şuan çok iyi zaten ama farketmeden bi sıkıntısı çıkabilir mi bu durumla ilgili
Teşekkür ederimİyi olmasına sevindim bir sorun çıkmaz herhalde..