Muhabbet kuşum çok hasta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan al1082
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

al1082

iyikus.com Üyesi
Cuma günü petshoptan yem aldım ilk defa açık yem aldım ithal daha iyi dedi satıcı ondan aldım ve bu sabah muhabbet kuşum çok halsizdi gözlerini kapıyor yatıyor hemen veteriner hekime götürdum 5 ilaç 1 parabiyotik verildi kullanıyorum ama tünekde dahi duramıyor hemen gemi değiştim ama şuanda çok sıkıntılı kuşum kanlı dışkı mecvut çok halsiz lütfen yardım

hangi klinige gittiniz?

kafes tabanındaki dışkilarin NET fotolarıni da paylaşırmısınız?

bir de kusun videosunu youtube ya da streamable.com üzerinden paylaşabilirmisiniz?

video da paylaşın öyle yorum yapalım.

evde bactrim isimli antibiyotik var mı?

hangi klinige gittiniz?

lütfen mumkun oldugunca flood yapmadan, tek seferde yanıtlamaya gayret ediniz

size ilaç olarak sadece metronidazole verilmiş, pek işe yarayacağını düşünmüyorum.

maalesef kuşun durumu çok kötü ,kuş sabahı çikaramayabilir ya da tedaviye yanıt veremeyebilir

bence acil olarak sulfa grubu antibiyotik kullanmak gerekiyor. veteriner kliniğinden sulphamezathine ya da eczaneden bactrim şurup alinabilir. bactrim için doktor reçetesi gerekir

isterseniz komşularınıza sorun evlerinde bactrim bulunabilir

size ilaç olarak sadece metronidazole verilmiş, pek işe yarayacağını düşünmüyorum.

maalesef kuşun durumu çok kötü ,kuş sabahı çikaramayabilir ya da tedaviye yanıt veremeyebilir

bence acil olarak sulfa grubu antibiyotik kullanmak gerekiyor. veteriner kliniğinden sulphamezathine ya da eczaneden bactrim şurup alinabilir. bactrim için doktor reçetesi gerekir

isterseniz komşularınıza sorun evlerinde bactrim bulunabilir
1 günde nasıl bu duruma düşüyor anlamış değilim önümde ölmem için bir tuş olsa basarım hiç umut yokmu anlamıyorum

Kuşlar iyi hallerini genelde gösteriyorlar ve fark edildiğinde geç oluyor. Yahut bir şeylerin yoksunluğundan ani felçler geçirebiliyorlar. İlaçlara yanıt vermeyecektir yüksek ihtimalle :( Üzücü ancak son saatleri :(

Kuşlar iyi hallerini genelde gösteriyorlar ve fark edildiğinde geç oluyor. Yahut bir şeylerin yoksunluğundan ani felçler geçirebiliyorlar. İlaçlara yanıt vermeyecektir yüksek ihtimalle :( Üzücü ancak son saatleri :(
Parasında değilim muane 300 ilaçlar 300 verdim gene olsa gene veririm hiçbir umut yokmu ne yapmalıyım rahatça ölmesi için

Hocam ne yazık ki ben ötenazi durumlarına karşı çok hassasım ve doğru bulmuyorum. Bu nedenle bir önerim yok :( İzlemeyiniz, ışığı kapatıp bulunduğu odadan çıkınız :(

Geri