Muhabbet kuşum çok hasta

htchaticeonem9

Forum Sakini
Kuşum Bıdık çok hasta oldu. Kaloriferleri açtığımız halde üşüttü galiba. Dışkıları çok kötü. Tüm kuşlarım hareketliyken videodaki gibi bir tek Bıdık kabarık duruyor ve sürekli uyuyor. Maviş gibi ölmesini istemiyorum. Bir kere hata yaptım bir hata daha yapmak istemiyorum. Entrobac probiyotik sipariş ettim İnşallah bir iki güne gelecek. Kaloriferler açık. Sadece sabahları birkaç saat kapalı oluyordu ama artık kapatmayı düşünmüyorum. Hastalığı ne, üşütmüş mü? Video ve fotoğraf aşağıda. Bir de en önemlisi karantinaya almam gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Tamam, olmazsa yarın götüreceğim İnşallah. Bakteriyel enfeksiyondan şüpheleniyorum. Sırf üşütme değil gibi. Bana öyle geldi.
geç olmadan veteriner görmeli. Elle besleme maması ile takviyeler yapılmalı. Bu süreçte mama içine ilaç ilave edilebilir.
Ben salmonelladan çok şüphelenmeye başladım. Hem dışkısı benziyor hem de yumurta mamalı pahalı bir yem almıştık. Onu üç gündür kullanmaya başladık ve o günden beri hastalığı kabarıklıkla başlayıp ishale ilerledi.

E coli, salmonella vb. durumlarda tedavi uygulamak için Enrocure diye bir ilaç önerdiler. Yani hayvan e coli de olsa Salmonella da olsa bu ilacı kullanabilir.

Bu ilaç vetlerde satılıyor mu, eczanelerde var mı? Yoksa veterinerden mi gidip alıyorsun? Yani veterinerden alınıyorsa hazır gitmişken kuşu da götüreyim. Ondan sordum.

Ben salmonelladan çok şüphelenmeye başladım. Hem dışkısı benziyor hem de yumurta mamalı pahalı bir yem almıştık. Onu üç gündür kullanmaya başladık ve o günden beri hastalığı kabarıklıkla başlayıp ishale ilerledi.

E coli, salmonella vb. durumlarda tedavi uygulamak için Enrocure diye bir ilaç önerdiler. Yani hayvan e coli de olsa Salmonella da olsa bu ilacı kullanabilir.

Bu ilaç vetlerde satılıyor mu, eczanelerde var mı? Yoksa veterinerden mi gidip alıyorsun? Yani veterinerden alınıyorsa hazır gitmişken kuşu da götüreyim. Ondan sordum.

benim size yazdığım ilaç bu zaten

veteriner kliniklerinden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik olarak isteyebilirsiniz. ilacın ismi (enrocure, baytril vb) onemli değil

geç kalıyorsunuz

benim size yazdığım ilaç bu zaten

veteriner kliniklerinden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik olarak isteyebilirsiniz. ilacın ismi (enrocure, baytril vb) onemli değil

geç kalıyorsunuz
Tamam bugün gideceğim İnşallah. Hiç yem yemiyor kursak beslemesi yapması için burada büyük bir kuş kliniği var çok meşhur oraya bırakmayı düşünüyorum. Birkaç gün tedavi görsün. İlacı da alıp veterinere versem suluğuna koyar değil mi düzenli bir şekilde?

Tamam bugün gideceğim İnşallah. Hiç yem yemiyor kursak beslemesi yapması için burada büyük bir kuş kliniği var çok meşhur oraya bırakmayı düşünüyorum. Birkaç gün tedavi görsün. İlacı da alıp veterinere versem suluğuna koyar değil mi düzenli bir şekilde?

veterinere gidiyorsanız o zaten gereken ilacı verir

Geri