Muhabbet kuşum deli gibi kaşınıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CenCuzZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CenCuzZ

iyikus.com Üyesi
Başlıkta da belirttiğim gibi kuşum çok fazla kaşınıyor, gece salonda bıraktığım için gece davranışlarını gözlemleyemiyorum. Gün içinde çok sık kaşınıyor, kafesin 4 köşesine de pamuk yerleştirdim bit pire varsa diye ama temiz çıktı. Ayrıca bit için sprey aldım ona rağmen kaşınıyor. Neyden dolayı kaşınıyor olabilir. Şimdiden teşekkürler

Başlıkta da belirttiğim gibi kuşum çok fazla kaşınıyor, gece salonda bıraktığım için gece davranışlarını gözlemleyemiyorum. Gün içinde çok sık kaşınıyor, kafesin 4 köşesine de pamuk yerleştirdim bit pire varsa diye ama temiz çıktı. Ayrıca bit için sprey aldım ona rağmen kaşınıyor. Neyden dolayı kaşınıyor olabilir. Şimdiden teşekkürler
Tüy dönemin de kuşlar sık sık temizlenip kaşınır. Bir yoksa parazit olabilir. Ancak fazla iyi olduğum bir konu değil.

Oyla 0
Bende öyle düşünüyorum aslında. Kuşum 2 aylık felan, tüy değişimi olduğu için kaşınıyor olabilir ama sormak istedim yinede. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Sormanız iyi oldu. Parazit ise temizliğine çok dikkat etmelisiniz. Ben kuşumu ilk aldığımda benzer bir durum yaşadım.

Oyla 0
Geri