Muhabbet kuşum düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazelnut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazelnut

iyikus.com Üyesi
Merhaba muhabbet kuşum yaklaşık yarım metre yükseklikten kafesiyle beraber düştü bu saatte açık veteriner bulamıyorum sabah ilk iş veterinere götüreceğim ama sabaha kadar nelere dikkat etmem lazım bişey olmuşmudur önerileriniz var mı

Kuşu gözlemlemiyor musunuz? Anlayamadım tam gözle görülmeyen bir şey olmuş mudur diye mi soruyorsunuz?

Oyla 0
Kuşu gözlemlemiyor musunuz? Anlayamadım tam gözle görülmeyen bir şey olmuş mudur diye mi soruyorsunuz?
Evet gözlemliyorum şuanlık normal gözüküyor uyuyor birşey yok gibi ama gözle gözükmeyen bişey olmuşmudur iç kanaması olabilir mi sabah veterinere götürene kadar dikkat etmem birşey var mı

Oyla 0
Dışardan gözlemlediğiniz kadarı ile herşey normal ise muhtemelen problem yoktur.Çünkü iç kanama olsa hemen belli eder kuş,uzun sürmez.Kanat-pençe zararı gibi bir şey var mı diye video istedim.
Eğer herşey normal ise veterinere de götürmenize gerek yok.
Elektrolit var ise kuşa verin,heyecanı geçsin yeterli.

Oyla 0
Dışardan gözlemlediğiniz kadarı ile herşey normal ise muhtemelen problem yoktur.Çünkü iç kanama olsa hemen belli eder kuş,uzun sürmez.Kanat-pençe zararı gibi bir şey var mı diye video istedim.
Eğer herşey normal ise veterinere de götürmenize gerek yok.
Elektrolit var ise kuşa verin,heyecanı geçsin yeterli.
Bi yerinde bişey yok sadece stresten kanadını ısırıp kanattı pansuman yapıp kanamayı durdurdum sabahta ilk iş veterinere götüreceğim zaten

Oyla 0
Düştü diye belirtip ,kuşu bir anda böyle görünce bir an için şaşırdım..
Elektrolit var mı evde?

Son düzenleme:
Oyla 0
Multitamin varsa suluğuna koyun.Yoksa azıcık.çay kaşığının ucu kadar toz şekeri suda eritip verin,heyecanı geçsin.

Son düzenleme:
Oyla 0
Tüy problemi için de özellikle çinko içeren bir mineral takviyesini en az 6 ay süre ile 3-4 günde bir vermeniz gerekiyor.
(Depomin olabilir.)
Veteriner böyle bir uygulama yapmanızı söyledi mi size?

Oyla 0
Tüy problemi için de özellikle çinko içeren bir mineral takviyesini en az 6 ay süre ile 3-4 günde bir vermeniz gerekiyor.
(Depomin olabilir.)
Veteriner böyle bir uygulama yapmanızı söyledi mi size?
Hayır çinkoyu söylemedi a ve b vitaminlerini önermişti. Ne yaparsam yapayım tüylerinin düzelmeyeceğini söylemişti. Ama çinkoyu deneyeceğim teşekkür ederim

Oyla 0
Geri