Merhaba muhabbet kuşum yaklaşık yarım metre yükseklikten kafesiyle beraber düştü bu saatte açık veteriner bulamıyorum sabah ilk iş veterinere götüreceğim ama sabaha kadar nelere dikkat etmem lazım bişey olmuşmudur önerileriniz var mı
Evet gözlemliyorum şuanlık normal gözüküyor uyuyor birşey yok gibi ama gözle gözükmeyen bişey olmuşmudur iç kanaması olabilir mi sabah veterinere götürene kadar dikkat etmem birşey var mıKuşu gözlemlemiyor musunuz? Anlayamadım tam gözle görülmeyen bir şey olmuş mudur diye mi soruyorsunuz?
Video nasıl yükleyebilirim bilmiyorum tarif eder misinizVideo yüklermisiniz,bir bakalım.
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable a yükleyip buraya linkini yazınVideo nasıl yükleyebilirim bilmiyorum tarif eder misiniz
Merhaba muhabbet kuşum yaklaşık yarım metre yükseklikten kafesiyle beraber düştü bu saatte açık veteriner bulamıyorum sabah ilk iş veterinere götüreceğim ama sabaha kadar nelere dikkat etmem lazım bişey olmuşmudur önerileriniz var
Video yüklermisiniz,bir bakalım.
Bi yerinde bişey yok sadece stresten kanadını ısırıp kanattı pansuman yapıp kanamayı durdurdum sabahta ilk iş veterinere götüreceğim zatenDışardan gözlemlediğiniz kadarı ile herşey normal ise muhtemelen problem yoktur.Çünkü iç kanama olsa hemen belli eder kuş,uzun sürmez.Kanat-pençe zararı gibi bir şey var mı diye video istedim.
Eğer herşey normal ise veterinere de götürmenize gerek yok.
Elektrolit var ise kuşa verin,heyecanı geçsin yeterli.
Hayır doğuştan Fransız tüy hastalığı var hep böyle tüyleriKuşun tüyleri düşmeden sonramı bu hale geldi??
Evet ilk kez görenler genelde şaşırıyorkuşu bir anda böyle gmrünce bir an için şaşırdım..
elektrolit var mı evde?
Multivitamin koydum suluğuna hatta yulaf yemeyi çok seviyor ondanda koydum ekstra kafesine sevdiği şeyleri yesin strese girmesin daha fazla diyeMultitamin varsa suluğuna koyun.Yoksa azıcık.çay kaşığının ucu kadar toz şekeri suda eritip verin
Teşekkür ederizay yavrum benim ya nasıl korkmuş çok geçmiş olsun
Hayır çinkoyu söylemedi a ve b vitaminlerini önermişti. Ne yaparsam yapayım tüylerinin düzelmeyeceğini söylemişti. Ama çinkoyu deneyeceğim teşekkür ederimTüy problemi için de özellikle çinko içeren bir mineral takviyesini en az 6 ay süre ile 3-4 günde bir vermeniz gerekiyor.
(Depomin olabilir.)
Veteriner böyle bir uygulama yapmanızı söyledi mi size?